Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

çalışmama dokunma logotype yarışması

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
Çalışmama Dokunma Logotype Yarışması

"Çalışmama Dokunma Logotype Yarışması" Adobe'nin sponsorluğu ile Photoshop Magazin tarafından düzenlemektedir. Aslında yarışıyoruz, kendimiz için tasarlıyoruz...

Yarışma Konusu:

Projenin çıkış noktası ülkemizdeki tasarımcıların yaptıkları çalışmaların çalınmasının, kopyalanmasının önüne geçmek ve bir şekilde korunmasının en güvenli çözümlerinin bulunmasına dayanıyor. Proje bir kaç önemli aşamadan oluşuyor. İlk aşama projeyi tüm yurtta temsil edecek bir logotype bulunması. Tasarımcıların çalışmaları üzerine eklemeleri için kullanılacak logotype tasarımcılar arası sosyal iletişimi ve birliği de temsil edecektir.

Tasarımcıların çalışmalarının son dönemde çok büyük bir bölümünü dijital tasarım programlarında hayata geçiriyorlar. Bundan ötürü çalışmalarının sayısal bir şekilde imzalanması, dijital tasarımlarında haklarının korunması anlamında bir dizi önlemlerin alınmasının çözümleri üzerinde konuşulmasının başlamasını sağlamaktır.

Çalışmama Dokunma! | Photoshop Magazin

evet ya yükleyemedim :S

resmi yükleyemedim arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
yarışmada ödül olsa heralde burda yorum olurdu ama görüyormki kopya çalışmalardan okadar şikayet edilmesine rağmen pek bi çaba gösterilmemiş.

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
yarışmada ödül olsa heralde burda yorum olurdu ama görüyormki kopya çalışmalardan okadar şikayet edilmesine rağmen pek bi çaba gösterilmemiş.

haklısın ama daha görmemiş olabilirler bu konuda duyarsız kalmayacaklarına eminim :) teşekkür ederim bu bilgiyi bizimle paylaştığın için

derya_d13

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben bu yarışmaya 2 adet çalışma ile katıldım.. ikisinde de olmasam da ilk yolladığım logo ile iddalıyım..

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
ilgine sevindim ben daha kararsız kaldım neyapacağım konusunda:s

spider2001

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bende katıldım iki adet logo ile bakalım sonuç ne olacak hayırlısı

buGrakuTay

🌱Yeni Üye🌱
bilgi için teşekkürler..takip ediyorum fakat pek yazmıyorum forumlara..bende sanmıyorum ki duyarsız kalsınlar fakat ödül işte..bu yarışmanın ödülü güzel bi ödül bence.. teşekkürlerr...katılan tasarımcılarada başarılar...

organic.candy

🏆Pro Tasarımcı🏆
bende 1 logo gönderdim...
2 tane daha göndericem...
katılan herkese başarılar dilerim... :)

bissquit

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1 tane de benden =) emek hırsızlığını en aza indirir bu çalışma inşallah..tamamen yok edilmesi zor çünkü..=(

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
1 adette ben yolladım, amacım kazanmak veya ödül almak değil inşallah emeğime sahip çıkarım.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
maalesef. Hadi bakalım dokunmayın :)

egeada

🌱Yeni Üye🌱
Herkes katılsın bence arkadaşlar teşekkürler paylaşımınız için.Bende göndereceğim.

Uurcan

🌱Yeni Üye🌱
bende dün katıldım , sonuçlar için sabırsızlanıyorum!

monaroza

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.atescioglubasimevi.com
inşallah bu cabalar boşa çıkmaz logo göndermedim ama vakit ayıra bilirsem yapıp göndericem şimdiden herekeze kolay gelsin