Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:
Alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır! Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki
butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...
Renk seçimleri güzel gibi ama font uymamış. 2. resim kötü gözüküyor. Ayrıcı belki de gözüme kötü gözüken 0000000'lar dır. Bir adres bir telefon bir de gsm. o kadar uzun olmaz. O da kötü gözüküyor. Zeminli bişi düşün.
ben birşey merak ettim bu restoranda yemeği müşterimi pişiriyor ( kendin pişir kendin ye ) ) öyleyse bu restoran batar bence boşuna kartvizit bastırmasın
Kartvizite gelince yazı fontlarını değiştirmen yeterli olacaktır
Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:
Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır.
Çok kalitesiz duruyor kusura bkmayın.. Size verilen bilgiler o şekilde olabilr, ama bunu estetik bir biçimde yerleştirmeniz gerekir.. Size verilen ücret ne olursa olsun,elinizden gelenin en iyisini yapmakla yükümlüyüz. Bütünüyle değiştirmenizi tavsiye ederim..
ben birşey merak ettim bu restoranda yemeği müşterimi pişiriyor ( kendin pişir kendin ye ) ) öyleyse bu restoran batar bence boşuna kartvizit bastırmasın
Kartvizite gelince yazı fontlarını değiştirmen yeterli olacaktır