Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Can Restaurant kartvizit çalışması

sedhat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorumlarınız için teşekkür ederim :)
kartvzit.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Pinars1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
brosür mü kartvizit mi?:)

sedhat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kartvizit müşteri yazıyı verdi bende böyle yaptım :)

yorum yapan yok mu :)))

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır! Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki
edit.gif
butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...

Moderatör tarafında düzenlendi:

karakura12

🌟Usta Tasarımcı🌟
Renk seçimleri güzel gibi ama font uymamış. 2. resim kötü gözüküyor. Ayrıcı belki de gözüme kötü gözüken 0000000'lar dır. Bir adres bir telefon bir de gsm. o kadar uzun olmaz. O da kötü gözüküyor. Zeminli bişi düşün.

anka

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.karagraf.com
Bu kartvizit şeklinde bir broşür olmuş. Kartvizitte foto olmaz. Firmanın tanıtımı -canlı müzik vs.- yapılmaz. Slogan eğer logosunda varsa olur sadece.

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
bende arkadaşlara katılıyorum bu broşür gibi bişey olmuş.
eğer bunu müşteri istediyse masraftan kurtulmak için ikisini bi arada çıkartmak istemiştir :)

ellerine emeğine sağlık arkadaşım paylaşım için teşekkürler

Joymen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.trvitrin.com
ben birşey merak ettim bu restoranda yemeği müşterimi pişiriyor ( kendin pişir kendin ye ) :)) öyleyse bu restoran batar bence boşuna kartvizit bastırmasın :)

Kartvizite gelince yazı fontlarını değiştirmen yeterli olacaktır

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ah... bu müşteriler Ah... neden kendi zevklerine bu kadar güvenirler.

sedhat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim sağolun

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
Kurallara Aykırı Başlık:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır.

blackpearl

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.pdftasarim.com
Çok kalitesiz duruyor kusura bkmayın.. Size verilen bilgiler o şekilde olabilr, ama bunu estetik bir biçimde yerleştirmeniz gerekir.. Size verilen ücret ne olursa olsun,elinizden gelenin en iyisini yapmakla yükümlüyüz. Bütünüyle değiştirmenizi tavsiye ederim..

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ben birşey merak ettim bu restoranda yemeği müşterimi pişiriyor ( kendin pişir kendin ye ) :)) öyleyse bu restoran batar bence boşuna kartvizit bastırmasın :)

Kartvizite gelince yazı fontlarını değiştirmen yeterli olacaktır

Profilinde Batman yazıyor ve "kendin pişir kendin ye"ifadesinin ne manaya geldiğini bilmiyorsun.Çok enteresan geldi bana.

Ocakbaşında oturan müşteriye, terbiyesi yapılmış etlerin getirilerek,müşterinin kendisi tarafından pişirildiğini duymadın mı hiç?