Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
güzel bir çalışma degişik bir yorum biraz içimi karartı ama yinede hoş gözüküyor belki çiçekler omasa ve bukadar koyu olmasa çok daha hoş olabilirdi yada farklı bir zemn kullansaydın ama yinede güzel ellerine saglık devamını bekliyorum kolay gelsin:wink::wink::wink:
yoSa bilmiyordum...harikasın gerçekten...bu hastalığı yenen biri olarak şuan kendini bukadar iyi ifede edebilmen çok güzel... ne dicemi bilemiyorum aslında... örnek alınması gereken bi çalışma diyelim o zaman...ve artık kanserden korkmuyorum diyebilirim...iyiki varsın arkadaşım...:angel::angel: bütün melekler seninle olsun arkadaşım...:angel::angel::angel::angel::angel:
Yazı konusunda benimde tereddütlerim vardı...Ancak imzanın bi yerde durması gerekiyodu...Dış alana yerleştirmektense, ahşap zemin üzerine yerleştirmeyi daha uygun gördüm... Yorum için teşekkürler...
bence imza dış alanda daha güzel duruyor mesela sağ alt köede çok güzel duruyor imzalar ben de kendime bir imza yapıp çalışmalarımın altına atmayı düşünüyorum mesela
kardeşim konuyu ilk açtiğinda bi anlam vermememiştim (sanirim kafam dalgindi) dün akşamki konuşmamizdan sonra simdi tekrar bakiyorum da oldukça başarili bir çalişma çikarmişsin ortaya.. tebrik ederim inanim