Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Can turizm logo denemeleri

grafikavcisi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
daha öncede konu acmıştım ama herhalde cok sacma geldiği çop tenekesine giti ama ben dediklerinizi dikate aldım ve bir kaç dene yaptım renk konusunda nasıl bişi gerekiyor bilmiyorum bu konuda yorumlarınızı bekliyorum
can's diye bir şirket için yaptım bu arada şirket turizm ve bilgisayarla ilgili

lgss.jpg
lg1l.jpg

lg2x.jpg
lg11.jpg

llllg.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
bakarken yoruldum inan
bence biraz daha sade
bi çalışma yapmalısın
ama emek vermişsin
ellerine sağlık

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
bencede göz yorucu bir çalışma olmuş biraz daha sade olabilir eline sağlık

warwin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence turizm için canlı renkler kullanmalısın.Gradiant renkler kullanabilirsin ve sadelikten ayrılma.

grafikavcisi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınız için teşekürler arkadaşlar çok yoruyorsa gözü cizgileri biraz sadeleştirmeye calışıyım bide renk olayınıda dediğin gibi Gradient yapmaya calışıyım bu arada bu şalışma 5 saatimi aldı fikir hariç sadece cizmek cok yordu ciden

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Gerçekten çok emek verildigi belli, fakat;
Logo herşeyden önce algılaması kolay, akılda kalıcı ve firmayı sembolik veya harfsel ifadelerle en iyi şekilde anlatabilmeli...Çalışmalar güzel fakat çok göz yoruyor ve karmaşık görünüyor.Biraz daha sade şeyler denemenizi öneririm.En azından "A" harfini biraz daha basitleştirebilirsiniz, birde renk uyumlarına dikkat edin.

Emeğinize sağlık.

Kolay gelsin.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Bir logo için fazla ayrıntılı bir çalışma olmuş .. Üsteki küçük karelerin ne anlama geldiğini logoyu niye çizgilerle parçaladıgını anlamadım .. Can's ın S si 1. N yle aynı hizada değil kaymış 2.Can's değilde Can okutuyor S çok kaybolmuş.. Her arkadaşa söylüyorum sizede söyliyeyim bu bir turizim şireketiyse logo sadece dijital ortamda kullanılmayacaktır kartviziklerde flnda bulunacaktır ki kartviziklerde biliyorsunuz ki logo fazlasıyla küçültülür bu logo küçültüğünde şimdiki haliyle gözüküyor mu ?

yoksa tamamen kayıp mı oluyor?

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
renkler ve logoya bakılırsa
hac ve umre organizasyonu yapan bir turizm şirketi gibi duruyor...
eğer hac ve umre organizasyonu yapan bir turizm şirketiyse bu,
gerçekten başarılı olmuş

ama değilse, çok kötü çoook kötü
internetten turizm firmalarının logolarına göz gezdirmenizi tavsiye ediyorum

grafikavcisi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logoyu yaparken ki fikrimi anlatayım biraz bu firma alanyada alanyanın kalesi meşhurdur biraz surlara benzesin istedim o yuzden harflerin ustundeki cıkıntılar yaptım a harfi ise sur kapısını andırsın diye böyle bişey düşündüm yeşil renk doğayı mavi ise denizi temsil etsin dedim bi de palmiye koydum bazılarına oda yeşiliği pekişsin diye yaptım böyle bir fikirle yola cıktım

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
logoyu yaparken ki fikrimi anlatayım biraz bu firma alanyada alanyanın kalesi meşhurdur biraz surlara benzesin istedim o yuzden harflerin ustundeki cıkıntılar yaptım a harfi ise sur kapısını andırsın diye böyle bişey düşündüm yeşil renk doğayı mavi ise denizi temsil etsin dedim bi de palmiye koydum bazılarına oda yeşiliği pekişsin diye yaptım böyle bir fikirle yola cıktım
fikriniz güzel ama turizm firmaları
insalları yerellikten uzaklaştırmak içindir
siz yerel (alanyayı anlatan) bir logo yapmayı planlarsanız
turistler şirketin sadece alanya içerisinde bir dolmuş görevi yaptığını düşüne bilirler
büyük düşünün sınırlarınız alanyadan ibaret olmasın:)

grafikavcisi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hastalandım hiç bişey yapamıyorum ileşince devam edecem azimliyim

bülent35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eski matbaalardaki ofset yokken kullanılan klişelere benzemiş
emek vermişsin eline sağlık internetten logo ve turizim logolarına göz gezdirirsen daha iyisini yapabilirsin.

grafikavcisi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar dediklerinize bakarak yeni birşeyler yaptım

90838876.jpg
ca1y.jpg
ca2o.jpg

cavalika

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardeş ellerine sağlık..iyi bilenlerimden sonra sana şunu söleyim..önemli olan çalışmada cafcaf değil yanlış anlama sadece duru ve anlam , ifade yüklü olsun yeter..

Gülsüm ÖZER

🏆Pro Tasarımcı🏆
Diğer çalışmanıza göre daha iyi ama hala sorunlar var. Bunda da renk uyumu olmamış.
Çalışmaya devam etmeniz sizi geliştirecektir. Kolay gelsin.

melike41

🌱Yeni Üye🌱
fikirlerin çok mantıklı ama bence bu fikirlerden birini kullanmayı tercih etmelisindiye düşünüyorum mesela kale insana güven,suda rahatlık verebilelecek konular ikisini uyum içinde kullana bilirsen daha farklı calışmalar elde edebilirsin

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net

Ama bu bir resim değil?.. Unutmayalım..

arkadaşlar dediklerinize bakarak yeni birşeyler yaptım

90838876.jpg
ca1y.jpg
ca2o.jpg

çok süslüyorsun.. Logo sade olmalı anlaşılır olmalı okunaklı olmalı detaylardan kaçılmalı ama o kadar çok detaylarla uğraşıyorsunuz logo değil sanki resim yapıyorsunuz..

warwin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu yaptığın tasarımlardan anlam katmışsın olaya ama bu son tasarımda uğraşmışsın ama gerek yok buna bu yaptığını iki objeyle bile anlatabilirsin.Hep derim orjinallik arıyorsan incelemen gerek.Bi internette tur at bakalım.Eminim işine yarayacaktır.

grafikavcisi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mesaj alınmıştır arkadaşlar tekrar birşeyler deniyeyim birazdaha sade ve ayrıntılardan kacınayım umarım bu sefer ele tutulur birşeyler olurda eski hayatıma geri dönerim bu aralr bu logo işine kafayı bozdum paralaı müşterilerimi kaçırmaya başladım herkezer teşekür ederim güzel yorumlarınız için