Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çanakkale ile ilgili yaptığım afiş (imsi) çalışma

md3likan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
dlkn.bildirgec.org
çalışma amacına ulaşmış
ebrikler
Başarılar...

sağolasın kardeşim

çalışmaların çok güzelmiş gerçekten bundan sonra ödevler kısmına da göz atacağım...

teşekkürler. bence de girmenizde fayda var çünkü bu işi yeni başlamış çoğu kişi orda yayınlıyor çalışmalarını yorum yazan olmayınca da hayal kırıklığına uğruyor çoğu.

Gayet güzel bir çalışma arkadaşım bence yerli yerinde olmuş..

sağolasın arkadaşım

Süper olşmuş kardeş benim çok hoşuma gitti..Eline saglık

çok sağolasın kardeş. beğendiğine sevindim

USTAD1

🌱Yeni Üye🌱
kompozisyon basarili yalniz,

1. renkler baskida cok iyi durmayacaklar. biraz daha elden gecirmelisin.
2. afis in ustunde kullandigin slogan kesim yerlerine kadar yakın tutulmaz %30 kucultmelisin.
3. Afiste derinlik goremedim. fotografta renk degisimleri yaparken guclu olan kanallardan siyaha ek olarak yapistirabilirsin busana daha keskinlik saglacaktir.
4. "bir destandir canakkale" yazisi tek bir efektle duz gozukuyor buda vasat bir goruntu sunuyor. photosopta asiri olmamak kaydiyla biraz eskitme iyi gelecektir.
5. bu tür afislerde gizem onemlidir. biraz daha calisip grafige ruh katmani tavsiye ederim.

calisma guzel ama biraz baharat eksik.
" bu isi yapmak isterseniz en iyisini yapmalisiniz" en iyisini yapanlar cikar sizde bakarsiniz :)

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
öncelikle ellerine sağlık ama bence kahverengi kullanman yanlış yaptığın işi boğmuş
daha canlı bir renk kullanıp yaptığın işi daha göz alıcı kılabilirsin.
gök yüzünü kırmızı yapmanı anlıyorum bayrak tadı vermeye çalışmışsın ama ayyıldızı sarı tonlarında yapman o havayı bozmuş bence gökyüzünü mavi kahverenk yaptığın yerlerde kırmızıyı dene birde.
benim ki nacizane bir tavsiye karar senin elbetde

md3likan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
dlkn.bildirgec.org
kompozisyon basarili yalniz,

1. renkler baskida cok iyi durmayacaklar. biraz daha elden gecirmelisin.
2. afis in ustunde kullandigin slogan kesim yerlerine kadar yakın tutulmaz %30 kucultmelisin.
3. Afiste derinlik goremedim. fotografta renk degisimleri yaparken guclu olan kanallardan siyaha ek olarak yapistirabilirsin busana daha keskinlik saglacaktir.
4. "bir destandir canakkale" yazisi tek bir efektle duz gozukuyor buda vasat bir goruntu sunuyor. photosopta asiri olmamak kaydiyla biraz eskitme iyi gelecektir.
5. bu tür afislerde gizem onemlidir. biraz daha calisip grafige ruh katmani tavsiye ederim.

calisma guzel ama biraz baharat eksik.
" bu isi yapmak isterseniz en iyisini yapmalisiniz" en iyisini yapanlar cikar sizde bakarsiniz :)

öncelikle bu kadar zaman ayırdığınız çok çok teşekkür ederim.
1-niye baskıda çok iyi olmayacak renkler? ne yapabilirim.hiç baskı almadım çünkü o yüzden bilmiyorum baskıda karşılaşılacak sorunları.
2-çerçeve içine alıp baskıya yollayayım yani
3-bundan bir şey anlamadım :tongueout:
4-deneyeceğim
5-nasıl ruh katılabilir bir afişe açabilir misiniz biraz?

sizlerin böyle kaliteli yorumlarıyla inşallah bol baharatlı çalışmalar çıkacak ortaya :smile:

öncelikle ellerine sağlık ama bence kahverengi kullanman yanlış yaptığın işi boğmuş
daha canlı bir renk kullanıp yaptığın işi daha göz alıcı kılabilirsin.
gök yüzünü kırmızı yapmanı anlıyorum bayrak tadı vermeye çalışmışsın ama ayyıldızı sarı tonlarında yapman o havayı bozmuş bence gökyüzünü mavi kahverenk yaptığın yerlerde kırmızıyı dene birde.
benim ki nacizane bir tavsiye karar senin elbetde

sağolasın yorumun için. bu program iptal oldu zaten. dediğiniz renkleri deneyeceğim aklımda bi canlandırdım sanki daha güzel olacak gibi. tekrar teşekkür ederim.

neco1989

🌱Yeni Üye🌱
abi bu afislerin psd`sinide suna bilirmisin bir zahmet???

simdiden tesekkürler

hasana11

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok eksiğin var mesela yazı çok sönük kalmış sakin sade bir afiş yerine çanakkaledeki çetin mücadeleyi anlatan birşeyler yapabilirdin bu bence afiş deil kitap kapağı