Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Canon Fotoğraf Makinası Afişi

baris.basaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
bbtasarim.deviantart.com
canonyn7.jpg

Benzer konular

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
hoş olmuş ama fazla bakınca gözlerimi şaşı gibi hissettim...:::::::::::)

myerdogan

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.myerdogan.com
Seni tanımadığım için önceki denemelerin hakkında bilgim yok, bu yüzden bu çalışma üzerinde gördüklerimi söyliyeceğim,

Fotoğraf makinası decupesinde bolca çapak var, decupe yapmayı biraz daha geliştirsen hiç fena olmaz. Ayrıca typo için; "Canon' la" da yaptığın boşluk bir hata olarak nitelendirilir. Makinanın özelliklerini belirten çerçeven sönük kalmış. Ürünleri seçici kılan özellikleridir ancak sen bunu en arka plana atmışsın.

Bir de; fotoğraf makinalarının tanıtımları yapılırken her zaman birincil özellikler en öne çıkar. ISO değeri ikincil bir reklam değeridir. Bunun yerine birçok birincil özellik yazabilirdin.

Bu noktalara dikkat edersen güzel bir çalışma çıkacağı kanaatindeyim. Başarılar.

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
hizalamada sorun olmuş bence göz 5ayrı yere odaklanıyo anlaşılılırlığı azaltıyo buda daha etkili olması için sade olan isinin hizlaarınıda azaltırsan daha ii etki bırakır bence emeğine sağlık

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
Canon logosu aşağıda hoş durmamış. genel olarak çok beğendim eline sağlık!

gulis1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
canon gibi bi markaya basit kaçmış arkadaşım.... slogan güzel fakat doğru yazı karakteriyle ve doğru yerde kullanılmamış...

kıvılcım

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışma güzel olmuş kardeşim daha iyi çalışmalara birlikte imza atacağız.
arkadaşlarında bahsettiği gibi bi kaç detay söz konusu onları iyileştirmen gerekiyor biraz daha yoğunlaşırsan güzel işler çıkartacağına inanıyorum
slogan ve zeminde bir bütünlük var bunları göremeyenler var aksine görüp tebrik etmeyip farklı yerlerden farklı şeyler ve hep aynı şeylere değinen arkadaşlarımızda var
sonuçta herşey senin elinde bizimkiler sadece öğretici fikirler başarılar diliyorum

docker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
netleştirdiğim zaman kötü yapılmış bi dekupe görüyorum :D

mesutceliq

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben Tüm hatları ile begendim...
Sade, Şık...

Ellerine sağlık..

madeinhell

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu bölümde bir tane iyi afiş görsem klavyemi kırıcam heralde bide bazı calışmalara ama gerçekten kötü çalışmalara güzel diyerek calışmayı yapan arkadaşın da kendisini gelistirmesine engel olan arkadaşlara soyleyecek söz bulamıyorum bu işi hobi olarak yapıyorsan aynen devam dostum ama profesyonel olucam dersen her zamankinden daha çok çalışmaya başla derim bu afişin başından sona hata dolu hepsini soylesem bişey anlamazsın şu anda o yüzden çok oku çok çalış kademe kademe ilerle tek tavsiyem bu birde buradaki bir kaç kişi çalışmana güzel dedi diye de sakın ben yaptım oldu havasına girme olduğun yerde sayarsın

baris.basaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
bbtasarim.deviantart.com
bu bölümde bir tane iyi afiş görsem klavyemi kırıcam heralde bide bazı calışmalara ama gerçekten kötü çalışmalara güzel diyerek calışmayı yapan arkadaşın da kendisini gelistirmesine engel olan arkadaşlara soyleyecek söz bulamıyorum bu işi hobi olarak yapıyorsan aynen devam dostum ama profesyonel olucam dersen her zamankinden daha çok çalışmaya başla derim bu afişin başından sona hata dolu hepsini soylesem bişey anlamazsın şu anda o yüzden çok oku çok çalış kademe kademe ilerle tek tavsiyem bu birde buradaki bir kaç kişi çalışmana güzel dedi diye de sakın ben yaptım oldu havasına girme olduğun yerde sayarsın

Ya sen kim bana akıl vermek kim.Afişle ilgili Adam gibi eleştirini yapacaksan yap yada başka şeyler konuşup farklı olmaya göze batmaya çalışma.Çünkü burası yeri degil.Sende koy çalışmanı yorum al yorum yaz ama senin amacın farklı.

madeinhell

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ya sen kim bana akıl vermek kim.Afişle ilgili Adam gibi eleştirini yapacaksan yap yada başka şeyler konuşup farklı olmaya göze batmaya çalışma.Çünkü burası yeri degil.Sende koy çalışmanı yorum al yorum yaz ama senin amacın farklı.

:smile: yapma allah aşkına ne amacım olabilirki burda kimseye laf atmıyorum ben çalışmaları eleştiriyorum iyi bir şey gorsem super olmuşta derim dekube bile yapamayan birine supersin harikasında diyemem eger eleştiri kaldıramıyorsan bence çalışmalarını yayınlama ama madem istiyorsun benimde fotograf makinesi için yaptıgım afişlerde var eklerim akşam sende hatalarımı yüzüme vurursun sonuçta bende kendimi geliştirmiş olurum

baris.basaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
bbtasarim.deviantart.com
Ya ben senden bana harikasın süpersin demeni beklemiyorum.Sadece senden degil kimseden beklemiyorum.Ama ilk önce nasıl eleştri yapılacagını ögrenmelisin.Ben eleştri kaldırıyorum.Hatta kendime ait bi hatayıda söylim netleştirinde "ş" yerine "s" ile yazmışım rahatladınmı mutlumusun şimdi?

madeinhell

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ya ben senden bana harikasın süpersin demeni beklemiyorum.Sadece senden degil kimseden beklemiyorum.Ama ilk önce nasıl eleştri yapılacagını ögrenmelisin.Ben eleştri kaldırıyorum.Hatta kendime ait bi hatayıda söylim netleştirinde "ş" yerine "s" ile yazmışım rahatladınmı mutlumusun şimdi?

evet buda bi başlangıç buzdağının görünen yüzünü buldun en azından