Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Casper İlk çalışmam yorumlarınızı merakla bekliyorum

casper.o7

🌱Yeni Üye🌱
Photoshop ta daha çok yeniyim dün başLadım bu siteden öqrendiklermle kndimi qeliştirmeye çalışıyorum ve iLk çaLışmam umarım beqeniRsiniz yoRumLarınızı bekLiyorum

casperqlow.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

Pinars1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Dün mü photoshopa basladiniz yoksa dün mü siteye üye oldunuz? İlk calismaniz olmasina ragmen hos bir sey olmus. Daha cok geliseceginize inaniyorum. Kolay gelsin.

casper.o7

🌱Yeni Üye🌱
asLından 3d max üstünede çalışmayı düşünüodum dün bu bölümde biraz qezinince photoshop indirip çalışmaya başladım coqu dersleri yapmadım :D ama eLimden qeLen iLk çaLışmam bu. TeşekküR edeRim

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Foruma yazılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Yanlış bölüme açılan başlıklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Eğer bu davranışta art niyet fark edilirse üyenin site ile ilişkisi sonlandırılır. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi veya cevaplandırılması sorumlunun inisiyatifindedir.…….
(Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır. Lütfen bundan sonra konu açarken ilgili bölümde olmasına dikkat ediniz.)

Photoshop Dersleri bölümünden taşındı..

pLayer1_mtn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.videonette.com
İlk çalışma için güzel bence.Ben yazı bile yazamıyordum :)
Ayrıca Rase One Original fontunu çok severim :D

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
İlk olmasına bakılırsa harika bir çalışma olmuş. Emeğinize sağlık :)

evrem03

🌟Usta Tasarımcı🌟
ilk çalışma olarak güzel ancak yazılardan backgrounda geçişte bi şorun var gibi insanın gözünü alıyor :) iyi çalışmalar

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Photoshop ta daha çok yeniyim dün başLadım bu siteden öqrendiklermle kndimi qeliştirmeye çalışıyorum ve iLk çaLışmam umarım beqeniRsiniz yoRumLarınızı bekLiyorum

casperqlow.jpg

Stroke (çizgileriniz) üzerinde biraz daha beyaz drop shadow (gölge) verilmesi gerekir.

İlk çalışmanıza göre takdir edilesi bir çalışma..Ama kullandığınız Türkçe yazımdan sınıfta kaldınız. Ps'ye gösterdiğiniz çabayı yazımlarınız içinde denemeniz dileklerimle.

EsPriTüeL

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.esprituel.com
Ben ilk Ps açar açmaz bunun yapıldığına inanmıyorum açıkcası.

okunaklı Yazı fontu seçsen daha güzel olurdu.

Sanırım Pen tool çizerken son kısımlara doğru eğimi verememişsin , oralar dik kalmış.

Eline sağlık. Devam.

hedele

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlk çalışma için gerçekten güzel tebrik ederim ama daha okunaklı olsa daha iyi olurdu sanki.Birkaç saniyeligine bakıcak ve ordan geçicek olsak neo ldugunu anlamakta güçlük çekebiliriz ama emeğine sağlık:)

escoder

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel olmus hocam eline koluna saglık devamını dılerız grafikerler.net olarak

cok guzel olmus beyendım:D

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Stroke (çizgileriniz) üzerinde biraz daha beyaz drop shadow (gölge) verilmesi gerekir.

İlk çalışmanıza göre takdir edilesi bir çalışma..Ama kullandığınız Türkçe yazımdan sınıfta kaldınız. Ps'ye gösterdiğiniz çabayı yazımlarınız içinde denemeniz dileklerimle.

Tam bu eleştiriyi yapayım derken mesajları okumayı ve ona göre birşeyler yazmayı tercih ettim.İyiki de etmişim. :)
Beni bu yükten kurtardığın için teşekkürler Ulaş :):wink:

prometheus2000

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bencede guzel olmus,eminim zamanla cok gelistireceksin kendine,basarılar diliyorum size..

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
Kurallara Aykırı Başlık:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır.