Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Casper İlk çalışmam yorumlarınızı merakla bekliyorum
Photoshop ta daha çok yeniyim dün başLadım bu siteden öqrendiklermle kndimi qeliştirmeye çalışıyorum ve iLk çaLışmam umarım beqeniRsiniz yoRumLarınızı bekLiyorum
Dün mü photoshopa basladiniz yoksa dün mü siteye üye oldunuz? İlk calismaniz olmasina ragmen hos bir sey olmus. Daha cok geliseceginize inaniyorum. Kolay gelsin.
asLından 3d max üstünede çalışmayı düşünüodum dün bu bölümde biraz qezinince photoshop indirip çalışmaya başladım coqu dersleri yapmadım ama eLimden qeLen iLk çaLışmam bu. TeşekküR edeRim
Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:
Foruma yazılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Yanlış bölüme açılan başlıklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Eğer bu davranışta art niyet fark edilirse üyenin site ile ilişkisi sonlandırılır. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi veya cevaplandırılması sorumlunun inisiyatifindedir.……. (Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır. Lütfen bundan sonra konu açarken ilgili bölümde olmasına dikkat ediniz.)
Photoshop ta daha çok yeniyim dün başLadım bu siteden öqrendiklermle kndimi qeliştirmeye çalışıyorum ve iLk çaLışmam umarım beqeniRsiniz yoRumLarınızı bekLiyorum
Stroke (çizgileriniz) üzerinde biraz daha beyaz drop shadow (gölge) verilmesi gerekir.
İlk çalışmanıza göre takdir edilesi bir çalışma..Ama kullandığınız Türkçe yazımdan sınıfta kaldınız. Ps'ye gösterdiğiniz çabayı yazımlarınız içinde denemeniz dileklerimle.
İlk çalışma için gerçekten güzel tebrik ederim ama daha okunaklı olsa daha iyi olurdu sanki.Birkaç saniyeligine bakıcak ve ordan geçicek olsak neo ldugunu anlamakta güçlük çekebiliriz ama emeğine sağlık
Stroke (çizgileriniz) üzerinde biraz daha beyaz drop shadow (gölge) verilmesi gerekir.
İlk çalışmanıza göre takdir edilesi bir çalışma..Ama kullandığınız Türkçe yazımdan sınıfta kaldınız. Ps'ye gösterdiğiniz çabayı yazımlarınız içinde denemeniz dileklerimle.
Tam bu eleştiriyi yapayım derken mesajları okumayı ve ona göre birşeyler yazmayı tercih ettim.İyiki de etmişim. Beni bu yükten kurtardığın için teşekkürler Ulaş :wink:
Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:
Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır.