Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
rica ederim ben fikrimi soyledim sadece bende bir cok yere cd cover yaptım interaktif sunum ve tanıtım filmleri icin. benimkilerde sadece ustunde interaktif ve tanıtım filmi yazmayı ihmal etmiyordum. sende yazmadıgı icin bende bilemedim sorry
rica ederim ben fikrimi soyledim sadece bende bir cok yere cd cover yaptım interaktif sunum ve tanıtım filmleri icin. benimkilerde sadece ustunde interaktif ve tanıtım filmi yazmayı ihmal etmiyordum. sende yazmadıgı icin bende bilemedim sorry
haklısın aslında tanıtım filmi yazmak gerek ama ne bileyim bana böylesi daha mantıklı geliyor çünkü firma ismi üstünde ve genelde fuarlarda veriliyor bunlar onun için yazmamayı tercih ediyorum. yurtdışından bir kaç çalışmayı inceledim cd etiketi yapmadan önce onlarda kullanmıyorlarmış görüşüme böylece destek bulmuş oldum
çalışmalarına bakayım bakmasına ama mesajını yazdıktan sonra aklına bişi gelirse eklemek istediğin düzelt butonunu kullanmanı rica ederim. maksat forum kalabalığını önelmek