Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

CD kapağı, etiket

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Doğa yazısına fontu seçmek için çok zorlandım. sizin yorumunuz ne olacak?
cdwf3.jpg

cd1iz7.jpg

cd3jm9.jpg

federal046

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bunlardan hangisi dersen. 3. çalışma. derim. ama hoş çalışmalar, tebrik ederim.

emeğe saygı / başarılar...

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
teşekkürler...işte fontu bulmak kolay uyumluluk tutmak zor onun için hala kararsızım

federal046

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkürler...işte fontu bulmak kolay uyumluluk tutmak zor onun için hala kararsızım

ön kapak hoşta, arkada bence daha oynaman lazım. arka kapağn ön kappağı tamamlaması lazım. ve çok şık bi arka kapak değil işin aslını sorarsan. daha önce yazdığım olumsuz eleştrisel mesajlar silindi o yüzden pek eleştiri yapmıyorum.

başarılar...

designerbyMR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arka kapak Transparan bölüm yerine farklı bir uygulma yaparsan hoş olur diye düşünüyorum .... Çalışmanın bütünlüğünü bozuyor sanki... Diğer çalışmalarından anladığım kadrı ile fhotoshop'a oldukça hakimsin... Yazılr için gereli alanı oluşturabilir ve yazı renklerini çalışmanın genel tonlarıyla uyumlu hale getirebilirsin...

Estetik açıdan hoş çalışma ... Tebrik ederim düşlerine sağlık ..

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
yorumlarınız için teşekkür ediyorum...

federal kurallara uygun yorum yaparsınız sorun çıkmasını sanmıyorum

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
Kullandığın fontlarda en ufak bi gölge, yansıma, out glow ( dışa doru ışık ) vb.. qibi uygulama olmadığından çok basit ve emek harcanmamış gözüküyor . . Özellikle arka bölümdeki uyquladığın transparan beyaz karemsi şeyde fazla uğraşmadığında belli, senden daha iyi çalışmalar beklerim :) :D olmuyo böle . .

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
kurallar dahilinde yaptığımı düşünüyorum. ama neyse

ne demek istediniz tam anlamadım....

Kullandığın fontlarda en ufak bi gölge, yansıma, out glow ( dışa doru ışık ) vb.. qibi uygulama olmadığından çok basit ve emek harcanmamış gözüküyor . . Özellikle arka bölümdeki uyquladığın transparan beyaz karemsi şeyde fazla uğraşmadığında belli, senden daha iyi çalışmalar beklerim :) :D olmuyo böle . .

evet o çalışma yaptığıma grafik tasarım kursa daha yeni başlıyordum... bunun için fazla emek verilmemiş havası var...

ama şimdi de baktığım zaman eski çalışmalar üzerine değişiklikleri yaptığım zaman bu çalışma daha düzenlememiş...

umarım en yakın zaman hatalarımı düzelteceğim...

teşekkür ederim

purple

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
3,çalışma diyorum fakat rengi tutmadm doğa,yoga yapan bir kadın.Huzur vermesi geriyorken biraz sıkıyor bakanı.
sıcak renk hareket ve enerjiyi verir.soğuk renk huzur ve dinginlik.. biraz daha renk konusu üzerine eğil bence çok daha amacına uygun olacaktır.
ellerine sağlık.kasta095

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
3,çalışma diyorum fakat rengi tutmadm doğa,yoga yapan bir kadın.Huzur vermesi geriyorken biraz sıkıyor bakanı.
sıcak renk hareket ve enerjiyi verir.soğuk renk huzur ve dinginlik.. biraz daha renk konusu üzerine eğil bence çok daha amacına uygun olacaktır.
ellerine sağlık.kasta095

yorum için teşekkür ederim

belki o zaman çalışma yaptığım zaman ban enerji gerekiyordu:) bunun için ruh halime göre turuncu kahve renkler kullandım...

bu çalışma kursun bitirme projeleri yapıldığı için, herkes yeşil tonlar kullandığı için farklalık atmak istedım... o zaman dediğiniz gibi eğer bu renkler kullanmak istiyorsam adı bam başka olurdu:)

üzerinde daha çalışıcağım...

saygılar

truant34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
3.sü güzel fakat kızı sola kaydırıp biraz soldurursan daha ılımlı olur çünki sidinin ortası kıza denk gelmesi çalışmayı çirkinleştiro gibi--tabi bu sadec bi tavsiye çalışma genel olarak güzel

ebdesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3. çalışma gözüme çarptı çünkü logosu daha belirgin ve güzel...

ilkeryuceturk

🌱Yeni Üye🌱
kadının arkasındaki geçişlerle o etrafına koydun yansıma efekti bence biraz gözü yormuş onun yerine arkadan yıldız şeklinde parlayan ışık yansıması yapsan biraz daha arka fondan dışarıya çıkmış gibi bir görüntü alırsın diye düşünüyorum hoş çalışmalar emeğine sğlık

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
kadının arkasındaki geçişlerle o etrafına koydun yansıma efekti bence biraz gözü yormuş onun yerine arkadan yıldız şeklinde parlayan ışık yansıması yapsan biraz daha arka fondan dışarıya çıkmış gibi bir görüntü alırsın diye düşünüyorum hoş çalışmalar emeğine sğlık

teşekkür ederim

neden yıldız şekli?

o çalışma yaptığım zaman sanki gökyüzünden güneş ışığı efekt vermek istedım...

samy.

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence fontu deiştirebilrsin... ;)