Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

CD resmi yerine başka bir resim nasıl koyarım ?

T4KO

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,Cd üstüne başka bir resim koymak istiyorum.Fakat bunu nasıl yaparım yardımlarınızı bekliyorum...Aşağıdaki resim örnektir.
5847.jpg

Benzer konular

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Şöyle bir yöntem deneyebilirsin sanırım.
Eğer yanlışsa arkadaşlar beni uyarsın... :wink:
Koymak istediğin fotoğrafı ctrl+T seçeneği ile biraz uğraşarak cd nin duruş pozisyonuna getir.
ayarlamaları yaptıktan sonra Maskele, istemediğin yerleri yani cd den taşan yerleri sil :D
Bilmiyorsan anlatabilirim nasıl yapıldığını :wink:
Orta kısmınıda yuvarlak seçim aracı ile seç, sonra delete tıkla, cd nin ortasında ki boşluğu elde edersin yani :)
Vallaha aklıma ilk bu geldi. :D
Yardımcı olabilmişimdir inşallah :wink:

T4KO

🌱Yeni Üye🌱
Şöyle bir yöntem deneyebilirsin sanırım.
Eğer yanlışsa arkadaşlar beni uyarsın... :wink:
Koymak istediğin fotoğrafı ctrl+T seçeneği ile biraz uğraşarak cd nin duruş pozisyonuna getir.
ayarlamaları yaptıktan sonra Maskele, istemediğin yerleri yani cd den taşan yerleri sil :D
Bilmiyorsan anlatabilirim nasıl yapıldığını :wink:
Orta kısmınıda yuvarlak seçim aracı ile seç, sonra delete tıkla, cd nin ortasında ki boşluğu elde edersin yani :)
Vallaha aklıma ilk bu geldi. :D
Yardımcı olabilmişimdir inşallah :wink:

Yardımın için çok teşekkür ederim.Olayı az da olsa anladım.Fakat cd nin ortasındaki boşlugu elde ettikten sonra fotografı yeni bir katman açıp içinemi atayım ?
Sonra resim gelir diymi böyle olur ?

Eğer zamanın varsa böyle birşey hazırlayıp .psd olarak bana gönderebilirmisiniz.

Saygılarımla,
Teşekkürler

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yardımın için çok teşekkür ederim.Olayı az da olsa anladım.Fakat cd nin ortasındaki boşlugu elde ettikten sonra fotografı yeni bir katman açıp içinemi atayım ?
Sonra resim gelir diymi böyle olur ?

Eğer zamanın varsa böyle birşey hazırlayıp .psd olarak bana gönderebilirmisiniz.

Saygılarımla,
Teşekkürler

Resim gelir den kastını anlamadım ama anlattığım gibi yaparsan olacaktır.Yeni katmana atmak sana kalmış, herkes fazla katmanla çalışmayabilir :wink:
Ayrıca maskeleme yaptıysan gerek yok ki, zaten senin brush ile seçtiğin yerler görünecektir sadece, inşallah ne demek istediğimi anlatabilmişimdir:wink:

Zamanım olsa dahi psd olarak göndereceğimi sanmıyorum :wink:
kendin yapmalısın ki öğrenmelisin :wink:
saygılar