Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

cd tasarimi

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
cddu0.jpg

cd nin üzerine basilacak, yorumlarinizla daha güzel olacak

Benzer konular

yön reklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cd nin son sınır kısmına bir kontör çizgisi daha atılsa şahsımca daha güzel olabilir resim cdden taşmış gibi duruyor sanki. ayrıca gayet şık bir çalışma eline sağlık.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
"Gönderileriniz şimdi daha önemli ve değerli..."

:S

"Yardımlarınıza şimdi daha çok ihtiyaçları var" gibi bir şey olsa?

enesduran

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ortadaki paralel çizgiyi kaldırsan daha güzel olur sanırım

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
"Gönderileriniz şimdi daha önemli ve değerli..."

:S

"Yardımlarınıza şimdi daha çok ihtiyaçları var" gibi bir şey olsa?

isin birde ticari yönü var, biz gönderilerimizi adi gecen firma ile yapicaz, onlarda kazandiklari paranin bir kismini bu tip yardimlara aktaracaklar, yardim kelimesi insana itici gelebilir, cünkü insanlar (büyük bir kesim) karsiligini maddi olarak almadigi bir sey icin para vermez kimseye, söyle düsünelim a ve b bu firma bir is yapiyor, ikisinin de fiyati ayni, ben gönderisi olan bir müsteriyim. a ve b firmasi benim gönderimi istedigi yere istedigim zamanda teslim ediyor. aama a firmasi benden aldigi paranin karindan %1, 2, 3 (farketmez ne tadar oldugu) lük kismini yardim amaçli kullaniyor b firmasinin ise böyle bir kampanyasi yok, ben gönderimi a firmasina veririm, hem isim görülür, hem firma kazanir, isim görülürken birilerinin karninin doymasina katkil olur, yaa çok uzun yazdim kusura bakma, özet olarak cümlenin özü budur

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
isin birde ticari yönü var, biz gönderilerimizi adi gecen firma ile yapicaz, onlarda kazandiklari paranin bir kismini bu tip yardimlara aktaracaklar, yardim kelimesi insana itici gelebilir, cünkü insanlar (büyük bir kesim) karsiligini maddi olarak almadigi bir sey icin para vermez kimseye, söyle düsünelim a ve b bu firma bir is yapiyor, ikisinin de fiyati ayni, ben gönderisi olan bir müsteriyim. a ve b firmasi benim gönderimi istedigi yere istedigim zamanda teslim ediyor. aama a firmasi benden aldigi paranin karindan %1, 2, 3 (farketmez ne tadar oldugu) lük kismini yardim amaçli kullaniyor b firmasinin ise böyle bir kampanyasi yok, ben gönderimi a firmasina veririm, hem isim görülür, hem firma kazanir, isim görülürken birilerinin karninin doymasina katkil olur, yaa çok uzun yazdim kusura bakma, özet olarak cümlenin özü budur

Durum şimdi anlaşılmıştır. Teşekkürler.

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkürler yorumlariniz icin dikkate alıcam

scarlett25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İş genel olarak güzel ancak. Ben fotoğrafatakıldım Adamların kafası kesildiği için sıkıntılı durmuş.Neyapılabilir bilmiyorum. Biraz daha aşağıya laırsan alttaki çocukların kafası gidice. Belki biraz ufaltıp kenara ince bir kontür koyarsan işe yarayabilir. Birde mavi rengi başka birkaç renkle değiştirip deneyebilirsin. Emeğine sağlık

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
İş genel olarak güzel ancak. Ben fotoğrafatakıldım Adamların kafası kesildiği için sıkıntılı durmuş.Neyapılabilir bilmiyorum. Biraz daha aşağıya laırsan alttaki çocukların kafası gidice. Belki biraz ufaltıp kenara ince bir kontür koyarsan işe yarayabilir. Birde mavi rengi başka birkaç renkle değiştirip deneyebilirsin. Emeğine sağlık

evet resimle ilgili sıkınti yasadim. birkaç denemeden sonra en iyi bu sekilde olduguna karar verdim. söyledigini denicem tesekküler

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
rengi bana itici geldi burhan...bilmiyorum farklı renklerde denedin mi ama siyah ve kırmızı cd de inanılmaz güzel duruyo...denemediysen bi dene...genel olarak iyi bi iş...elin sağlık...ama siyah olursa mutlaka görmek isterim...kolay gelsin...

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
rengi bana itici geldi burhan...bilmiyorum farklı renklerde denedin mi ama siyah ve kırmızı cd de inanılmaz güzel duruyo...denemediysen bi dene...genel olarak iyi bi iş...elin sağlık...ama siyah olursa mutlaka görmek isterim...kolay gelsin...

cdsiyahda5.jpg

turuncu firmanin kurumsal rengi oldugu için turuncunun yenire baska bir renk kullanma sansim yok, yorumun icin tesekkür ederim

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
bu haliyle çok çok daha güzel olmuş burhan...
asıl ben teşekkür ederim...
resimle bütünleşmiş şimdi zemin...
kırmızı olamayı versin adamın şapkası işi kurtarmış...:)
eline sağlık...kolay gelsin...

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Turuncu evet senin işini yaptığın firmanın rengi ama onu maviyle kullanınca y.i kargo nun cd si gibi duruyor:angel:. Bence farklı renkler denemelisin. Tasarımı çok beğendim fakat resmin içindeki beyaz yazı biraz garip durmuş gibi o yazıyı "Gönderileriniz şimdi daha önemli ve değerli..." yazısının üstüne koymayı denedin mi acaba :)blush:

Düzeltme: Siyahlı olan çok iyi :))

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
Turuncu evet senin işini yaptığın firmanın rengi ama onu maviyle kullanınca y.i kargo nun cd si gibi duruyor:angel:. Bence farklı renkler denemelisin. Tasarımı çok beğendim fakat resmin içindeki beyaz yazı biraz garip durmuş gibi o yazıyı "Gönderileriniz şimdi daha önemli ve değerli..." yazısının üstüne koymayı denedin mi acaba :)blush:

Düzeltme: Siyahlı olan çok iyi :))

tesekkür ederim,

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Peki siyah çok karamsar olmadı mı o tasarıma?

Bana umut vermedi açıkçası. Renklerin dili..?

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
bence siyah hiç olmamış bu konseptde gitmemiş eski hali dahada iyi

sevi tas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence güzel ve yalın olmuş ellerine sağlık

cumhur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel olmuş begendım elıne sağlık

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
tesekkürler arkadaslar, siyah mi lacivert mi olacagina müsteri karar verecek artik, bir iki degisik renk daha yapip müsterime sunucam, okey alan tasarimi sizlerle paylasirim.