Arkadaşım sen paylaşımını yap burası istanbul sokakları gibi kalabalık olabilir ama elbett yolu düşen olacakdır bukadar isyan eyleme bir yorum deyipde geçmeyelim ne demişler bir oy bir oydur ozaman bir yorumda bir yorumdur optimistik düşünelim biraz
şaka bir yana kadrajın güzel son karede keşke bunu zemine paralel şekilde bir çekim yapsaydın. gerçekten enteresan estantaneler cıkıyor eline sağlık.
Sinan yüreğine sağlık arkadaşım Yine muhteşem fotolar eklemişsin Ben de dördüncüyü en çok beğensemde; diğerlerini de yabana atamam! İkinci içinse ışık biraz daha iyi olsaymış daha güzel olurdu sanki!:wink: Buarada foto makinesi ve objektif bilgilerinide eklersen,karelerinle sadece mest olmakla kalmayıp bir şeylerde öğrenmiş oluruz :wink: Saygılar
Sinan yine harikasın Senin gözünle dolmabahçe ne kadar da güzelmiş :smile: Yorumlamaların bukadar çabuk olmasını bekleme, aylar sonra bile daha çok kıymete binen, farkedilen çalışmalar var!Hem zaten bir anda tüketilmemesi daha iyi değil mi? :wink: Emeğine sağlık Saygılar
Belki inanmayacaksınız ama bunları eski olan yarı profesyonel makinem Fujifilm Finepix S5700 ie çekmiştim. Şimdiye kadar gördüğünüz kareler ona aittir. Eskiler bittiğinde yeni makinemle çektiğim fotoğraflarımı da göreceksiniz. Şimdiki makinem de yarı profesyonel olan Panasonic LUMIX DMC-FZ7'dir. Ekstra bilmek istedikleriniz olursa yardımcı olmaya çalışırım bilgilerim doğrultusunda.
Belki inanmayacaksınız ama bunları eski olan yarı profesyonel makinem Fujifilm Finepix S5700 ie çekmiştim. Şimdiye kadar gördüğünüz kareler ona aittir. Eskiler bittiğinde yeni makinemle çektiğim fotoğraflarımı da göreceksiniz. Şimdiki makinem de yarı profesyonel olan Panasonic LUMIX DMC-FZ7'dir. Ekstra bilmek istedikleriniz olursa yardımcı olmaya çalışırım bilgilerim doğrultusunda.
Valla ozaman helal olsun ne diyim Emeğine sağlık Ama ps ' den yardım alınmış gibi sanki bazılarında :wink: Bence her zman,rutuşsuz doğal fotoğraf en güzeli,şahsen ben kendi çekimlerimde hiç kullanmıyorum.Gerçi sende kullanmamış olabilirsin ama bir kaç fotoda farklı renkler bir aradaydı yanlış hatırlamıyorsam :worried: Yanlışım varsa düzelt beni :smile: