Yorumlarınızı Bekliyorum
O omerkolakan 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 28 Eki 2008 Mesajlar 23 Tepkime puanı 1 Yaş 36 Web sitesi www.omerkolakan.com 20 Şub 2010 #1 Yorumlarınızı Bekliyorum
duygu016 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 2 Kas 2009 Mesajlar 34 Tepkime puanı 1 20 Şub 2010 #2 çok güzell olmuşş.emeğinize sağlık.sadece alınterınden teknolojiye hep sizinle sözünü begenmedim.okadarbasarılarının devamını dilerim
çok güzell olmuşş.emeğinize sağlık.sadece alınterınden teknolojiye hep sizinle sözünü begenmedim.okadarbasarılarının devamını dilerim
S skyfox 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Ara 2009 Mesajlar 2,603 Tepkime puanı 90 20 Şub 2010 #3 duygu016' Alıntı: çok güzell olmuşş.emeğinize sağlık.sadece alınterınden teknolojiye hep sizinle sözünü begenmedim.okadarbasarılarının devamını dilerim Genişletmek için tıkla ... Ne tuhaf.. Ben de tam tersini düşünüyorum.. Sadece slogan güzel.. (Bence)
duygu016' Alıntı: çok güzell olmuşş.emeğinize sağlık.sadece alınterınden teknolojiye hep sizinle sözünü begenmedim.okadarbasarılarının devamını dilerim Genişletmek için tıkla ... Ne tuhaf.. Ben de tam tersini düşünüyorum.. Sadece slogan güzel.. (Bence)
hasantürkten ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 9 Nis 2008 Mesajlar 115 Tepkime puanı 4 Web sitesi www.limk.com 20 Şub 2010 #4 ıkı kelebekden bırı fazlaymıs gibi duruyor broşürdeki yeşilin herhangi bir esprisi yoksa başka renk seçerdim ama ellerinize sağlık
ıkı kelebekden bırı fazlaymıs gibi duruyor broşürdeki yeşilin herhangi bir esprisi yoksa başka renk seçerdim ama ellerinize sağlık
O omerkolakan 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 28 Eki 2008 Mesajlar 23 Tepkime puanı 1 Yaş 36 Web sitesi www.omerkolakan.com 20 Şub 2010 #5 beğendiğiniz için teşekürler yeşil yapmamın nedeni tekniksanın kurumsal kimliklerinde yeşil kullandıkları için
beğendiğiniz için teşekürler yeşil yapmamın nedeni tekniksanın kurumsal kimliklerinde yeşil kullandıkları için