Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

çelik kapıcı için tabela tasarımım

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
batdekortabela2.jpg

bakalım siz ne diyeceksiniz ?

Benzer konular

I3oI2a

🌟Usta Tasarımcı🌟
ellerine saglık fakat benim icime 3 u de sinmedi ama bunlardan hangisi dersen ortaya bi kolaj cıkartmak gerekirse u1 ci derim fakat motif olarak 3.deki motifi kullanmalısın ve benim bildigim tabelalarda telefn numarası filan oluyordu bunda goremedim.

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
ya arkadaşım kusura bakma ama hiç tabela gibi durmuyolar ne biliyim sanki magnet çalışması gibi duruyo biraz daha çalış bence üstünde. Emeğine sağlık

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
magnet mi yok canım daha neler .teşekkür ederim yorumlarınız için

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
her tabela da telefon numarası oluyor mu arkadaşlar? müşteri istemiyorsa ben zorla mı ekliyim yani?

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
tabela gibi olmamış yani bu bir gerçek bir kere font seçimin kötü olmuş yani biraz daha üstünde dursanız olucak bence yapıcağınıza inanıyorum.

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
grafixo teşekkürler ;)

eemree

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tabelanin malzemesi nasil olacak?

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
polikarbon üzerine dijital folyo baskı

Grafik Canavarı

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.niziphalkinsesi.com
hoş bi çalışma ama halen emek istiyor müşterinin sloganı okunacak türden değil firma ismi fonları biraz taşmış değişik kalın bi font bulabilirsin renkleirn oturması en iyi üçüncüde olmuş arka fon (tabelayı astığın yerin uzak görünümü mesela dükkanın etrafının rengi başka tabela varmı yakınında) bunları hesaba katmak lazım bide hatırlatayım ebatta sorun yok değilm ölçmüssündür sanki kareye yakın olmuş gibi ebatı

kycdizayn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hoş bi çalışma ama halen emek istiyor müşterinin sloganı okunacak türden değil firma ismi fonları biraz taşmış değişik kalın bi font bulabilirsin renkleirn oturması en iyi üçüncüde olmuş arka fon (tabelayı astığın yerin uzak görünümü mesela dükkanın etrafının rengi başka tabela varmı yakınında) bunları hesaba katmak lazım bide hatırlatayım ebatta sorun yok değilm ölçmüssündür sanki kareye yakın olmuş gibi ebatı

evet bence de renkler en okuncak biçimde 3.de olmuş

belki font ve zemini değiştirip basılmadıysa tekrar çalışın derim..Kolay gelsin..

eemree

🏅Acemi Tasarımcı🏅
isikli tabela yani? polikarbon artik demode oldu nerdeyse ama.. grafik icin; birincisi zaten olmaz, tek kapi resmiyle de calisabilirsin belki (fikir). olucak ama inaniyorum.

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet ölçüleri kareye yakın ve bu font müşterinin kendi kullandığı kurumsal olarak nitelendirdiği yazı fontu değiştiremiyorum maalesef bende bu durumda elimden geleni yapmaya çalıştım. teşekkürler yorumlarınız için :)

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
ışıklı tabelalarda bence baskı çok iyi olmuyor.Her ne kadar baskısı koyu yapılsada renkler çok soluk oluyor.Heleki polikarbon gibi bir malzemede :) Eline sağlık arkadaşım...

byeva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bana göre üçüde hoşdeğil darılma arkadaşım
1.calışma da hırdavatcı havası var
2.ve 3.de çoooooook kaba biryazı ve ikiadet kapı
benim düşüncem 2.3.de daha kibar biryazı ve iyi bir kapı veya ikiadet küçük kapıdır

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar darılacak bişey yok herkes düşüncesini paylaşacak burada. teşekkür ederim

ALOR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu üç çalışmanız içerisinden birincisini beğendim,ellerinize sağlık.

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkür ederim ;) herkese