tükenmezkalem
🏆Pro Tasarımcı🏆
Camlarsu yeşili renk uygula istersen,
birde arka plana gökyüzü resmi koy derim
camlar siyahsa amacına uygun başarılı bir çalışma olmuş
tebrikler
kardeş eline sağlık bişi sorcam baştan sona cinema 4D demi yaptın Projesini dvg formattanmı aldın
Namasteeee'nin söylediklerine aynen katılıyorum. Bu şekilde render alındaktan sonra konuşulsa daha iyi olurdu. Çevre düzenlemesi olmadan çok boş kalmış, binanın ön tarafındaki boşluk (Siyah parlak olan bölüm) yan taraflara bakarak çok az, binanın etrafındaki boşluktan sonra beyazla kestiğiniz bölümden sonraki siyah bölümün ne olduğu anlaşılmıyor eğer binaya ait özel döşemeli bölümse yan taraflarda da bunu bir şekilde göstermeliydiniz eğer değilde binanın önünden geçen yol (asfalt) ise o bölüm fazlasıyla parlak duruyor. Yerledeki yansımalar güzel ama camlarda yansıma olayı yok. Bana biraz aceleye getirilmiş gibi gibi geldi açıkcası ...
gelişime açık,
ileride dahada iyilerinide yapabilirsiniz.
pek anladığım bir iş değil dir lakin görsel olarak bence gayet iyi başlarılar..
pencere içindeki + bölmeler hepsinde aynı degil,binaya göre kapı biraz büyük gibi,öncephedenin yan pencerelerin altlarındaki panellerin bölmeleri altakilerle simetrik ve eşit degil,yan cephedeki pencereler okadar büyükki yan cephenin nerdeyse tamamını kaplıyor duvarı öldürüyor,ayrı cephede 2 büyük pencere öncephenin yanındaki büyük pencere ile çok yakın oldugudundan göze bir tezatlık veriyor bu kadar yakın ve büyük pencereler mimarlık açısından ne kadar dogru bilmiyorum mimar degilim ama gözüme çarpan ufak şeyler okadar önemli degil müşter beyendiyse hiç sorun degil.kaplama ve render için arkadaşlar yorum yapmışlar ellerine saglık başarılar.