Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

cepli dosya

kayagrafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
uydu uzerinden yayın yapan bir televizyon için tasarladım.

dennGe_tv.jpg

color

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eski çalışmalarla kendinizi özletiyorsunuz nurettin bey :)) ( billboard ve clp ) orta kısmı iyi düşünmüşün ama şahsen onun dışında bir yaraticilik yok.

ayrica bir sloganı 2 tasarimda kullanmayin .

başarilar

bu arada billboard afisi mi ?

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
color bu dıkkat edersen dosya
ortadan kırımlı bır dosya

cok renklı ve hoş bı calısma olmus elınıze saglık.

benım surasıda soyle olsun dıyecek bısey goremedım
resmın buyuk halı olsa belkı detayları gorebılırım ama genel olarak sorunsuz goruluyor bana...
ama takıldıgım tek bır yer var o ada logo....

sankı kanaldeye ınat gıbı geldı bu musterınızın tercıhıdır mutlaka ama bunu soylemekte fayda var.

bılıyorsunuz telıf haklarında anlam ve cagrısım yapan seylerde sorun olabılıyor....

bılgınıze....

elınıze saglık kolay gelsın

kayagrafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
adobe mrb . haklısın bu bi cepli dosya ve logo tamamıyla bizden bağımsız oluşmuş. dosyanın geri kalan tüm kısmı bizim çalışmamız..

colar bey iki çalışmamızda aynı slogan derken anlamadık. daha önceki çalışmalrımız binlerce. ve en çok özen gösterdiğimiz şeylerden biride tekrarladan kaçınmak. umarım anlatabilmişimdir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

hakan_turmus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel bir çalışma olmuş.ellerine sağlık. eleştirecek bi taraf bulamadım

color

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu sloganı daha önceden yeni şehir konutlarında görmüştüm. onun için söyledim.

bir de resimlerin olduğu yerden bir yerden tanıdık geliyor ama bir katagolda görmüş olabilirim ya da bir reklamda ama sunu söylemem gerek çalışmanız güzel.

başarılar.

kayagrafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tşk ederim çılgın grafiker

tşk color. fikirlerin ve yorumların için

Moderatör tarafında düzenlendi:

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bant ve kapak sağ alt logo uygulaması oturmuş ama resimler biraz yoğun gibi daha sadeleştirebilirsin. ama verilen brif doğrultusunda çalıştıysan başka söze ne hacet gayet güzel

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Dosya tasarımı başlığı altında yayınlanan tüm tasarımlarda, arka ve önkapak yanyana verilince herkes bir yanılgı içine düşüyor. oysa bu tarz çalışmalarda her görünüm ayrı bir bölüm olarak değerlendirilmelidir. Bu açıdan bakınca tasarımında bir numaralı öge olan önkapak, aşırı karmaşa içinde duruyor. Göz çalışmanda dinlenecek bir boşluk arıyor. Keşke arka kapağı ön kapak olarak düşünseydin diyorum ben.

kayagrafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
syn cahit gülden tasarım ve baskı birbirinden farklı iki olgu. bu yüzden çalışmaya bakış açımız şuan için sınırlı gözükebilir. yalnız şuan elimizde olan baskılı hali gayet hoş ve sade. yinede tşk

arkadaşlar tşk ederim yorumlarınız için

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
syn cahit gülden tasarım ve baskı birbirinden farklı iki olgu. bu yüzden çalışmaya bakış açımız şuan için sınırlı gözükebilir. yalnız şuan elimizde olan baskılı hali gayet hoş ve sade. yinede tşk

Tasarım farklı, baskı farklı, kullanım hepsindende farklı, kimse dosyaya açık kapakla bakmaz. Ön kapak tasarımı hepsindende önemli, bilemiyorum artık fikirlerime katılmayabilirsin.

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
hoş çalışma ama arkada iletişim bilgileri ile, batman fm yazılarını sayfaya ortalarsan daha düzenli görünür diye düşünüyorum.
Ellerine sağlık.

Qesta

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sayın kayagrafik

Çalışma çok güzel..Ama ben sormadan rahat edemem..Çünkü çalışmaları izlerken güzelliğin yanında onu nasıl yaptı sorusu yeşerir.

Orada bulunan kare kare resimler tahminim 100 den fazla gibi..Bunları gelişigüzel yerleştirilse çok kötü olur eminim.
Bu resimleri özellikle sayıca fazla olanları yerleştirmek için nasıl bir çalışma yapıyorsunuz..Bana elle tek tek yerleştiriyorum demeyin sakın, öyleyse valla iyi sabır..:hmm2: