çerçevenin içine köşelere şekiller vermek istiyorum ama yapamıyorum corel 12 kullanıyorum :(
D desesss 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 13 Mar 2010 Mesajlar 19 Tepkime puanı 0 17 Nis 2010 #1 çerçevenin içine köşelere şekiller vermek istiyorum ama yapamıyorum corel 12 kullanıyorum Moderatör tarafında düzenlendi: 17 Nis 2010
E esesco 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 14 Mar 2010 Mesajlar 17 Tepkime puanı 0 17 Nis 2010 #2 sorunu detaylandırırsanız yardımcı olabiliriz
graphicturk Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Mar 2008 Mesajlar 11,407 Tepkime puanı 352 Yaş 52 Web sitesi www.graphicturk.com 17 Nis 2010 #3 çerçevenin desesss' Alıntı: çerçevenin içine köşelere şekiller vermek istiyorum ama yapamıyorum corel 12 kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... köşelere şekiller vermek derken neyi kastettiğni söylersen yardımcı oluruz
çerçevenin desesss' Alıntı: çerçevenin içine köşelere şekiller vermek istiyorum ama yapamıyorum corel 12 kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... köşelere şekiller vermek derken neyi kastettiğni söylersen yardımcı oluruz
D desesss 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 13 Mar 2010 Mesajlar 19 Tepkime puanı 0 17 Nis 2010 #4 çerçeve bi çerçve var bunun içinde bi telefon umaraı yazıyo ve çerçevenin içine 4 köşesine de hoş görünsün amaçlı bikaç şekil köşelere tam ..
çerçeve bi çerçve var bunun içinde bi telefon umaraı yazıyo ve çerçevenin içine 4 köşesine de hoş görünsün amaçlı bikaç şekil köşelere tam ..
graphicturk Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Mar 2008 Mesajlar 11,407 Tepkime puanı 352 Yaş 52 Web sitesi www.graphicturk.com 17 Nis 2010 #5 desesss' Alıntı: bi çerçve var bunun içinde bi telefon umaraı yazıyo ve çerçevenin içine 4 köşesine de hoş görünsün amaçlı bikaç şekil köşelere tam .. Genişletmek için tıkla ... böyle birşeylermi istiyorsun yoksa süs tarzı birşeylerse forumda vektörel bölümünde bulabilirsin süs vektörleri diyerek
desesss' Alıntı: bi çerçve var bunun içinde bi telefon umaraı yazıyo ve çerçevenin içine 4 köşesine de hoş görünsün amaçlı bikaç şekil köşelere tam .. Genişletmek için tıkla ... böyle birşeylermi istiyorsun yoksa süs tarzı birşeylerse forumda vektörel bölümünde bulabilirsin süs vektörleri diyerek
D desesss 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 13 Mar 2010 Mesajlar 19 Tepkime puanı 0 17 Nis 2010 #6 çerçeve süs tarzı bişiler evet bunlar da çerçevenin içinde olcak