Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

çift ekranlı görüntüyü dondurma

hally222

🌱Yeni Üye🌱
merhaba. ben bir kısa film hazırlıyorum. ekranda ayı anda iki video olan sahne lazımdı ve 3dpip ile bunu yaptım. şimdi ise o sahnenin ekranda biraz donması lazım. yani bi süre o iki video fotoğraf gibi kalsın istiyorum. bunu nasıl yapacağım. videonun son kısmını kesip speed ile yavaşlatmayı denedim ama 3dpip uygulanmış olduğundan istediğimi yapamıyorum sizden çok acil yardım bekliyorum

Benzer konular

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
merhaba. ben bir kısa film hazırlıyorum. ekranda ayı anda iki video olan sahne lazımdı ve 3dpip ile bunu yaptım. şimdi ise o sahnenin ekranda biraz donması lazım. yani bi süre o iki video fotoğraf gibi kalsın istiyorum. bunu nasıl yapacağım. videonun son kısmını kesip speed ile yavaşlatmayı denedim ama 3dpip uygulanmış olduğundan istediğimi yapamıyorum sizden çok acil yardım bekliyorum

bence önce master olan her 2 görüntüyüde belirlediğin saniyelerde durdur ve o bölümü export et daha sonra o görüntülerin ikisine de 3d uygula, sen zaten her iki görüntüyede kısa süreli donma verdiğin için sadece 3d uygulama yapman yetecek sana

ayrıca akan görüntüyü durdurup tekrara akmasını yapmak istiyorsan shift-alt-E menüsündeki tıme remap menüsünü biraz karıştır yazarak anlatmak biraz zor çünkü

Son düzenleme:

hally222

🌱Yeni Üye🌱
çok teşekkürler poyraz abi. shift alt e olayı süper oldu