Arkadaşlar çilek,vişne,kayısı,gül etiket yapacam..bana önerebileceğiniz bir program varmı??
O oguz_10 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 14 Mar 2010 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 20 Mar 2010 #1 Arkadaşlar çilek,vişne,kayısı,gül etiket yapacam..bana önerebileceğiniz bir program varmı??
S skyfox 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Ara 2009 Mesajlar 2,603 Tepkime puanı 90 20 Mar 2010 #2 oguz_10' Alıntı: Arkadaşlar çilek,vişne,kayısı,gül etiket yapacam..bana önerebileceğiniz bir program varmı?? Genişletmek için tıkla ... Adobe Illustrator veya Corel Draw kullanabilirsiniz.. (Vektörel programlar) Hatta bu programlarla kavun, karpuz, şeftali, salatalık, biber etiketi de yapabileceğiniz gibi, kendilerini bile çizebilirsiniz.. :smile:
oguz_10' Alıntı: Arkadaşlar çilek,vişne,kayısı,gül etiket yapacam..bana önerebileceğiniz bir program varmı?? Genişletmek için tıkla ... Adobe Illustrator veya Corel Draw kullanabilirsiniz.. (Vektörel programlar) Hatta bu programlarla kavun, karpuz, şeftali, salatalık, biber etiketi de yapabileceğiniz gibi, kendilerini bile çizebilirsiniz.. :smile:
O oguz_10 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 14 Mar 2010 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 20 Mar 2010 #3 yardımcı old. için teşekkür edrim