Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

çizgileri birleştirmek

sinsi-34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba arkadaşlar bi sorum olacak ;
corelde beazer toolla çizdiğim çizgileri birleştiremiyorum dolguda yapamıyor doğal olarak.her çizgiyi ayrı birer nesne olarak algılıyo ...nasıl birleştirebilirim ve dolgu yapabilirim?arrange/shapping/weldle denedim olmuyo .ne dersiniz?
umarım anlatabilmişimdir .....:)

Benzer konular

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Çizdiğin bütün çizgileri seç ve kombine yap.Ondan sonrada uçlarını Shape Tool ile birleştir.

sinsi-34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kombine yaptığımızda birleşiyo ama bu sefer dolgu yapılmıyo .. teşekkür ederim cevap yazdığın için ..........uçları zaten bitişik ....

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
Combine yaptıktan sonra nesneyi seçip Effect>Create Boundary ypamayı deneyin. Nesnenizin aynısı fakat dolgu verilebilir yeni bir çizim elde edeceksiniz.

sinsi-34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
create bondry bi anlamda çözüyo ama iki nesne oluşuyo daha kolay bir yolu vardır mutlaka bilen yokmu ?

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Mümkünse çizdiğin şekli ekleyebilirmisin görelim. Çünkü uçların birleştirdikten sonra dolgu rengi vermemesi mümkün değil.

sinsi-34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çözdüm sağolasın fatoş hanım şöle oluyomuş : önce çizdiğimiz çizgileri seçiyoruz ve weld yapıyoruz daha sonra birleştiği yerlere iyice zoomlayıp uçları shape toolla birleştiriyoruz ...artık bir obje halini alıyo ve istediğimiz gibi dolgu vs uygulayabiliyoruz ....