Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Clara - Vector

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Clara

Clara___Vector_by_Imperatore34.jpg

Çalışma Tarihi : 24-25.06.2009
Program : Adobe Illustrator CS3
Kullanılan Araç & Özellikler : Mesh tool

Not: Acilen Illustrator'de Saç Brush'larını öğrenmem lazım :)

:iloveyou:

Son düzenleme:

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Sizinde dediğiniz gibi saç biraz sıkıntılı fakat genel olarak bakıldığında ben çok başarılı buldum. Emeğinize sağlık. Mesh Tool her yiğidin harcı değildir... :)

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel bir çalışma olmuş. elinize sağlık.

saçlarda sorun var. zaten siz de sanırım bundan sıkıntı duyuyorsunuz.
vücutta verdiğiniz kadar derinlik etkisi ve gölgelendirmeyi ayakkabı'ya vermemişsiniz.
bir de fonda perspektifte sorun var.

tebrikler, iyi çalışmalar.

cisil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mesh i çok güzel kullanıyosun yaa ben kullanamıyorumkarışıyo obuk subuk şeyler çıkıyo ortaya :) eline sağlık

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
ne zaman insan figürü çalışacağınızı merak ediyordum yapmışsınız sonunda:)elinize sağlık ilerde harikalar yaratacağınıza inanıyorum mesh tool da ki becereniz gerçekçilik ve detaylarla buluşunca çok güzel çalışmalar çıkacaktır.Bu çalışmada ki eksikleri biliyorsunuzdur ilk deneme olmasına rağmen ben çok beğendim.

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
hoşuma gitti güzel çalışma olmuş saçları vuguyu siz yapmışsınız zaten sadece gözüme takılan burunun üzerine düşen perçem burunu kemikli gibi göstermekte bunu düzeltirsen daha sağlam duracaktır...

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
Hoş bir çalışma olmuş, saç kısmında arkadaşlara katılıyorum emeğine sağlık

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sizinde dediğiniz gibi saç biraz sıkıntılı fakat genel olarak bakıldığında ben çok başarılı buldum. Emeğinize sağlık. Mesh Tool her yiğidin harcı değildir... :)

Teşekkür ederim, en yakın zamanda saç yapma sorununu halletmeye çalışacağım :)

vücutta verdiğiniz kadar derinlik etkisi ve gölgelendirmeyi ayakkabı'ya vermemişsiniz.

Teşekkür ederim..
Belirttiğiniz eksiklikleri gidermeye çalışacağım..

mesh i çok güzel kullanıyosun yaa ben kullanamıyorumkarışıyo obuk subuk şeyler çıkıyo ortaya :) eline sağlık

Teşekkür ederim ;)

ne zaman insan figürü çalışacağınızı merak ediyordum yapmışsınız sonunda:)elinize sağlık ilerde harikalar yaratacağınıza inanıyorum mesh tool da ki becereniz gerçekçilik ve detaylarla buluşunca çok güzel çalışmalar çıkacaktır.Bu çalışmada ki eksikleri biliyorsunuzdur ilk deneme olmasına rağmen ben çok beğendim.

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.. Evet, ilk insan figürü denemelerimden biri, daha önce de bir tane yapmıştım ama bu çalışmam kadar özenli değildi.. https://www.grafikerler.net/ilk-vektorel-insan-portresi-calismam-t34283.html

Zamanla daha da ilerletmeye çalışacağım..

Tekrar teşekkürler...

hoşuma gitti güzel çalışma olmuş saçları vuguyu siz yapmışsınız zaten sadece gözüme takılan burunun üzerine düşen perçem burunu kemikli gibi göstermekte bunu düzeltirsen daha sağlam duracaktır...

Evet ordaki saçta biraz yamukluk olduğu için sanırım onun hatası buruna yansımış.. Saç zaten baştan aşağı hata :).. Düzeltmeye çalışacağım...

Yorum için teşekkürler...

Hoş bir çalışma olmuş, saç kısmında arkadaşlara katılıyorum emeğine sağlık

Teşekkür ederim...

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Saç dışında çok güzel olmuş. Tebrik ederim çok başarılı.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle eline sağlık erhan.. Gölgelendirmene ve mesh uygulamalarına diyecek söz yok zaten başarını sürekli dile getiriyorum. Bu çalışmada hata değilde genel olarak göze batan sadece logonun olduğu ayakkabının üst kısmının düz olarak çizilmesi. Girintili çıkıntılı olması daha gerçekçi olamsını sağlardı.
Saç kısmına girmiyorum lakin çokta hoşuma gitti:) Bir bayanı al, otobüs penceresinden tepe taklak 2 km bacaklarından tut modeli:)..
Kısacası geliştirilebilir düzeltilebilir ama zorlu bir çalışma..Eline sağlık

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Saç dışında çok güzel olmuş. Tebrik ederim çok başarılı.

Teşekkür ederim...

Öncelikle eline sağlık erhan.. Gölgelendirmene ve mesh uygulamalarına diyecek söz yok zaten başarını sürekli dile getiriyorum. Bu çalışmada hata değilde genel olarak göze batan sadece logonun olduğu ayakkabının üst kısmının düz olarak çizilmesi. Girintili çıkıntılı olması daha gerçekçi olamsını sağlardı.
Saç kısmına girmiyorum lakin çokta hoşuma gitti:) Bir bayanı al, otobüs penceresinden tepe taklak 2 km bacaklarından tut modeli:)..
Kısacası geliştirilebilir düzeltilebilir ama zorlu bir çalışma..Eline sağlık

Teşekkür ederim Ulaş :) Yakın zamanda hatalarını düzelteceğim Illustrator Saç brush'ını öğrendikten sonra :)

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Nihayet farklı bir çalışma:) Bence bahsettiğin sıkıntılar haricinde güzel olmuş,denemeye devam etmelisin.Başarılar.

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
başarılı bir çalışma çıkarmışsın arkadaşım eline sağlık.Saçlar konusunda birşey soylememe gerek yok herhalde :D

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆

tamamen katıldığım bir yorum. ellerine sağlık

sare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
twitter.com
insan figürunde de çok başarılısınız. çalışmalarınız çok çok güzel bakarken bile çok keyif alıyorum. saçlar hariç gözü rahatsız eden birşey yok elinize sağlık...