Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

cmyk yazı rengi

faiksener1986

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba arkadaşlar öncelikle boyle bır oluşumda emeği geçen bize bu ımkanı sunan arkadaşlara teşekkur ederım. sorum şudur ki bir katalog hazırladım 500 küsür sayfa kataloglda geçen metinlerin standart bir siyah olabılmesi için cmyk renk değeri ne olmalıdır örnek= c0 m0 y0 k100 mü olmalı doğrusu bumudur yoksa hepsinindemı sıyah olması lazımdır? şimdiden teşekkurler...

Benzer konular

musdemir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba arkadaşlar öncelikle boyle bır oluşumda emeği geçen bize bu ımkanı sunan arkadaşlara teşekkur ederım. sorum şudur ki bir katalog hazırladım 500 küsür sayfa kataloglda geçen metinlerin standart bir siyah olabılmesi için cmyk renk değeri ne olmalıdır örnek= c0 m0 y0 k100 mü olmalı doğrusu bumudur yoksa hepsinindemı sıyah olması lazımdır? şimdiden teşekkurler...

biz genelde siyahı
C40 M40 Y40 K100
olarak kullanıyoruz yıllardır,
size de tavsiye ederim.

rhinokurt

🌟Usta Tasarımcı🌟

Evet yazılarda dediğiniz gibi c0 m0 y0 k100 yapılmalı. Böylece olası renk kayması probleminden kurtulursunuz.

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
Metinlerde tek siyah kullanmanızı tavsiye ederim yani 0/0/0/100.