Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

coca colaya afiş yaptımıştım

hendorfine667

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kendi kendime yaptım bu konuyu daha öncede açtım ama çöpe gitti bida açıom bnde eheheh :D
760pu4.jpg

Benzer konular

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
yine çöpe gitme olasılıgı yüksek bir kere daha gittiyse :D:D

kapagı acık olsa şişenin daha gzel olurdu diye düşünüyorum

badreal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
"hayatın tadını coca colayla yakala" :D güzel slogan :D

arka plan rengi çok sönük kalmış ve kapak açık olsaydı

ertozka

🌱Yeni Üye🌱
Coca Cola'nın esas rengi olan kırmızı ağırlıkta olsaydı keşke.Ama güzel, genç ve enerjik duruyor.

SAHKULU

🌱Yeni Üye🌱
coca-cola nın tarzına hiç benzemiyor

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
kapağın açık olmasından geçtim :)

coca cola şişesi ve afiş çok ayrı yani şişe gerçekçi afiş ise daha illüst. tarzı kalmış ve dendiği gibi bu coca colanın tarzı değil siyah ve kırmızı ağırlıklı olmalıydı bence ve "hayatın tadını coca cola'yla yakala " sloganındaki coca cola yazısını tabiki karakteride uyumlayarak şişedeki coca cola yazısına denk getirmen belki bi hoşluk katabilirdi....

Başarılar....

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Aynı konuyu açman saçma geldi. Enteresan bir yanı yok, üzerindeki desenlerin hepsi hazır (bende var ondan biliyorum).

hendorfine667

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya aynı konuyu açtım çünki 2 dakka durmadıki sergiliyim bida açtım evet çok basit brushlarla yaptım

SMTKSE

🌱Yeni Üye🌱
çok saçma bi çalışma ne bu böyle coca colanın bunu kullanıcağına ihtimal vermek çok zor zemin renkleri çok ayrı yeşil hiç gitmemiş coca colaya ama düzenlenbilir bi çalışma olmuş inş. daha güzel çalışmalarında olur ellerine sağlık.

PEDALİSA

🌱Yeni Üye🌱
Bencede iyi bir tanıtım olmamış coca cola çok sönük kalmış bu arada bence mütavazi olursanız daha iyi çalışmalar ortaya çıkabilir. Kolay gelsin

hendorfine667

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ehehehe ya ben brushlarla bi çalışma yaptım verdim ne bilim renkleri falan yada şudur budur derseniz daha bi ii olur ama sevdim bu tanımları.... muhaaaaa saçma olmuş, berbat olmuş flan haklısınız:) siz süpersiniz iyiki varsınız...

fuzzle çok haklısın dstum keşke yapmasaydım bea ........... bukadar tepki alcamı bilmiodum nie yaptımki bunu :D :D :D :D :D :D eheuehuehe

Moderatör tarafında düzenlendi:

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
kapağın açık olmasından geçtim :)

coca cola şişesi ve afiş çok ayrı yani şişe gerçekçi afiş ise daha illüst. tarzı kalmış ve dendiği gibi bu coca colanın tarzı değil siyah ve kırmızı ağırlıklı olmalıydı bence ve "hayatın tadını coca cola'yla yakala " sloganındaki coca cola yazısını tabiki karakteride uyumlayarak şişedeki coca cola yazısına denk getirmen belki bi hoşluk katabilirdi....

Başarılar....

katılıyorum ;) önceden yazılmıs fazla söze gerek yok renklerden kaybedilmiş bir tasarım. ama uludağ kola adına yapacaksan biraz ugras üstünde sonra yolla derim :D:);)

moonwalkers

🌱Yeni Üye🌱
bence onemlı olan elınde bulunan dıgıl elınde bulunanı nası degerlendırecegın

qrafiX

🏅Acemi Tasarımcı🏅
deviantart daki brush ların cogunu gorebiliyorum burada.

Tamamen Brush calısmıssın

By-SadoMazo$isT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
coca cola çizgisine uygun değil siyah kırmızı ağırlıklı renklerde çalışırsan daha hoş olur son olarakta kullandığın malzemeleri daha iyi seçmelisin kalite ön planda olmalı çözünürlükleri düşük malzemelerinin..

Son düzenleme:

gogo47

🏅Acemi Tasarımcı🏅
coca colanın bu tip çalışmaları var zaten,