Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Cochana Krem kutu tasarım denemesi

melek_35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
kadincabakis.forumf.biz
kremkutu.png

:puke:kendimce bir deneme yaptım yazıları markası falan uyduruk.elimde kutu şablonuda yoktu ayrıca...şimdi yorumlarınızı bekliyorum mümkünse.:angel::sweating::sweating:

Benzer konular

Dark Water

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Detaya inmeden baktığımızda sadece Kenar kıvrımlarında eksiklikler var.. Tebrikler Güzel olmuş..

cakirx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.1renk.com
arka plandaki pembe beyaz geçişi düz yaparsanız daha iyi olabilir. yani şuan ortada sivri birşey var biraz göz alıyor. bir de en soldaki bölüm kutunun yan tarafına geliyor, yazıları yan değilde düz yazmanız gerekiyor. bunlar dışında sade güzel bir tasarım

Hasa

🌱Yeni Üye🌱
Sübhanallah kardeşim ibretlik bir paylaşım ..

Dark Water

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben kursu yeni bitirdim ve malum kurstaki bilgi nreye kadar dimi...
eger mahsuru yoksa kenar kıvrımı dediğiniz şeyi açıklarmısınız anlayamadım :worried::anlamadim:

Kenar kıvırımı dediğim.. o yapışacak yerleri kastetmiştim, beyaz olan yerleri..
__
hasa nickli uyeyede takılmayıver..yazdığı cevapların hepsi böyle, daha çözemedik..

melek_35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
kadincabakis.forumf.biz
yorumlarınıza çok teşekkür ederim.olum lu yada olumsuz tüm yorum lar kabulüm elbetteki çırak oldugumun farkındayım ve ögrenmem gereken çok fazla şey oldugunun da ama ortaya ucu açık bi yorum yapıp alay eder gibi bişeyler yazıp sonrada çekilen ler garip geliyor bana ve de üzüyor.tabi kide ben bu işin piriyim demiyorum hatalarım yanlışlarım olabilir kabul ediyorum ama bu yorum beni cidden çok üzdü....

oreiro

🏆Pro Tasarımcı🏆
yorumlarınıza çok teşekkür ederim.olum lu yada olumsuz tüm yorum lar kabulüm elbetteki çırak oldugumun farkındayım ve ögrenmem gereken çok fazla şey oldugunun da ama ortaya ucu açık bi yorum yapıp alay eder gibi bişeyler yazıp sonrada çekilen ler garip geliyor bana ve de üzüyor.tabi kide ben bu işin piriyim demiyorum hatalarım yanlışlarım olabilir kabul ediyorum ama bu yorum beni cidden çok üzdü....

üzülme yazan arkadaş bence kendini ifade edememiş:wink:
çalışman yeni olmana rağmen güzel

graphichd

🌟Usta Tasarımcı🌟
Elfe katılıyorum, :D başlangıç için güzel çalışma...