Kendi Çalışmam (Eğitsel amaçlı hazırlamıştım) DOWNLOAD
chabalco ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 18 Tem 2007 Mesajlar 109 Tepkime puanı 1 2 Eki 2010 #1 Kendi Çalışmam (Eğitsel amaçlı hazırlamıştım) DOWNLOAD
Tylcn 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 2 Eyl 2009 Mesajlar 868 Tepkime puanı 26 Web sitesi www.ademyalcin.net 2 Eki 2010 #2 eline sağlık ve paylaşım için de teşekkürler...
LaYeR 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 5 Tem 2008 Mesajlar 807 Tepkime puanı 23 Yaş 38 2 Eki 2010 #3 elinize sağlık güzel bir paylaşım..
artdevil 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 3 Nis 2009 Mesajlar 2,518 Tepkime puanı 76 Yaş 42 2 Eki 2010 #4 güzel bir çalışma olmuş ellerine emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler fakat o fincan neden öyle uçuyor bi zamine otursa sanırım daha güzel olurdu
güzel bir çalışma olmuş ellerine emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler fakat o fincan neden öyle uçuyor bi zamine otursa sanırım daha güzel olurdu
psdfemale 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 30 Eyl 2010 Mesajlar 16 Tepkime puanı 1 2 Eki 2010 #5 chabalco' Alıntı: Kendi Çalışmam (Eğitsel amaçlı hazırlamıştım) DOWNLOAD Genişletmek için tıkla ... artdevil' Alıntı: güzel bir çalışma olmuş ellerine emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler fakat o fincan neden öyle uçuyor bi zamine otursa sanırım daha güzel olurdu Genişletmek için tıkla ... Psd dosyası layer açık isteyen istediği yere oturtsun ... güzel paylaşım ellerine sağlık ...:kiss1:
chabalco' Alıntı: Kendi Çalışmam (Eğitsel amaçlı hazırlamıştım) DOWNLOAD Genişletmek için tıkla ... artdevil' Alıntı: güzel bir çalışma olmuş ellerine emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler fakat o fincan neden öyle uçuyor bi zamine otursa sanırım daha güzel olurdu Genişletmek için tıkla ... Psd dosyası layer açık isteyen istediği yere oturtsun ... güzel paylaşım ellerine sağlık ...:kiss1: