Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Condom Afiş :) Öğretici.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
condom1.jpg

condomp.jpg

Ben ortada bir kitlesel bir afiş çalışması göremiyorum. Cinsellik hala ülkemizde kapalı kapılar arkasında fısır fısır konuşulmakta ve Haydar dümen gibi sektöründe isim yapmış kişileri bile çileden çıkartılmaktadır.

Ürün afişi ya bir fotoyla desteklenmelidir, yada mesajın doğru ifadesi için yazı dahi kullanmadan ürünün niteliğinden bahsedilmelidir.

Volkan Tekin'nin de söylediği gibi floral desenleri kullanman yanlış. Bu sadece her afiş çalışmasında artık sıradanlık ve sadece işim içinde zemin oluşturma kaygısıdır.

Tavsiyem konuyla ilgili tasarıma başlamadan, basılı ve görsel medyadan geniş bir araştırma yapmandır. (Aşağıda bir kaç örnek veriyorum.) Yoksa ürünü tanıtıcı ve satışını arttırıcı değil, şirketin batmasını dahi sağlayabilirsin.

19pl1.jpg

condom1t.jpg

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
anlatmak istediğimize çok güzel bir örnek buldum arkadaşım senin çalışman gibi son derece açık bir şekilde kullanılmış fakat insanda iticilik hissi uyandırmak yerine bir gülümseme bırakıyor :) içerisindeki espriye hayran kaldım desem yeridir :)

makelovenotwarbyvallant.jpg

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
paylaşımın için teşekkürler

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
neden bir prezervatif reklamında doğayı çağrıştıran dallı yapraklı yeşil bir background var?
1. afiş anlamsız. 2. afiş üzerine daha doğru renklerle gitmelisin. iyi çalışmalar.

N. Eser ULUHAN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ajhans.net
anlatmak istediğimize çok güzel bir örnek buldum arkadaşım senin çalışman gibi son derece açık bir şekilde kullanılmış fakat insanda iticilik hissi uyandırmak yerine bir gülümseme bırakıyor :) içerisindeki espriye hayran kaldım desem yeridir :)

Bende hiç gülümseme bırakmadı :)

Kelvin948

🌱Yeni Üye🌱
Kötü sayılamıyacak bir çalışma olmuş ancak wax yazısı kocaman puntolarla afişin tam ortasına koymak yerine biraz yukarı ve sola kayıdırılıp 'bu gece benimlesin' yazının altına daha ufak puntolarla yazılsaymış daha iyi olabilirmiş sonuçta şahıslar bu gece yazısını görüp merak edicek ve yazının devamını okuyacak buda afişteki kalabalığı bir nebzede olsa düşürmüş olur ve arka plana gelince renk uyumun gayet iyi ancak desenler kullanmasan daha da güzel olabilirmiş aşırı dikkat çekici olmuş. Ancak her koşulda uğraşmışsın eline,emeğine sağlık.. :)