Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel darw'da ilk katalog çalışmam

fprogramci

🌱Yeni Üye🌱
COREL DARW'DA İLK ÇALIŞMAM. PROGRAMI KENDİ KENDİME ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYORUM. SİTENİZİN KATKISI DA OLDU. TEŞEKKÜR EDİYORUM. İLK KATALOG ÇALIŞMAMLA İLGİLİ TASLAĞI SİZLERİN FİKRİNE SUNMAK İSTEDİM.
YANLIZ JPEG FORMATINDA KAYIT YAPINCA REKLER MATLAŞTI DAHA PARLAK BİR YEŞİL VE TRUNCU VARDI ASLINDA.

KAPAK SAYFASI
hemnf1.jpg

1. SAYFA
hem1gr4.jpg
hem2lo3.jpg
2.SAYFA

1 VE 2. SAYFA KARŞIKLI GELİYOR

sarcoglu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kapağın ön sayfasının zemin desenini 2. sayfa gibi kullanıp web adresinide sırta verebilirsin.bunun dışında iyi duruyor ve biraz daha fontlarlan oynuya bilirsin ayrıca konuyu grafik tasarım kısmında ilgili bölüme açarsan daha çok yorum alabilirsin kolay gelsin

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Bencede güzel olmuş çalışman eline sağlık. Corel için bilgi jpeg formatında cevirmeden once cmyk convert yap çalıışmanı renkler daha canlı kalır. Arka kapakla beraber 4 sayfa sanırım . sade olmuş o zaman ama olmuş ;) iyi çalışmalar.

ayyon

🌱Yeni Üye🌱
ben bu çalışmanın aynısını başka bir yerde görmüştüm. sanırım daha önceden çalışılmış

BlueBeach

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben bu çalışmanın aynısını başka bir yerde görmüştüm. sanırım daha önceden çalışılmış

Buna benzer bir çok çalışma var. Esinlenerek yapılmış bi çalışma olmuş. Ama mutlaka bir emekte vardır. Başarılar.

rozerrin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışmanız güzel olmuş, ellerinize sağlık

C-Ali

🏅Acemi Tasarımcı🏅
renkleri canlı tutsan daha güzel olurdu sol taraf ve iç kısım turuncu ve siyah gibi düşün turuncu parlar mesela güzel calışma :)

fethiye

🌱Yeni Üye🌱
ben ilk defa gördüm ama çok hoşuma gitti.. başarılar...........