Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Draw da objeyi taşırken çoğaltıyor

grkm

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar corelde logoyu başka yere taşımaya calısıyorum ve tasırken surukledıgım butun heryerde kopyasını bırakarak tasıyor bilgisi olan varsa lütfen acil bilgisi olan varsa cok sevinirim.

Benzer konular

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
"Space" tuşunuz basılı kalmıştır. Klavyenizi kontrol edin, space tuşunun üzerine değen bir nesne varsa kaldırıp öyle çalışmayı deneyin.

İyi çalışmalar.

grkm

🌱Yeni Üye🌱
klavyede bı problem yok delırıcem

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
"artı" (+) tuşunuz basılı kalmıştır. Klavyenizde problem olabilir. Bir ihtimalde bilgisayarınız'da virüsler olduğu için bu problemi veriyodur.

grkm

🌱Yeni Üye🌱
virüsde yok klavyedede problem yok daha öncede basıma gelmişti ama şimdi unuttum nasıl düzeltileceğini. yokmu bilen

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
hic birinde sorun yoktur. sistem geri yüklemeden makinenizi bir gün geri yükleyin düzelir. bazen buna da gerek kalmiyor kapatip acin düzelir.

grafiker1974

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Objeyi sürüklerken space bar tuşuna basılı tutarak farenin sol tuşuyla sürükleyin. Bu arada yine çoğalarak gidecektir. Fakat daha sonra normale döner. Bu kadarcık :)

angelman_34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet arkadaşım senin dediğin aynısı bendede oluyor ama ayarlardan düzeltemiyorum ben hep diyorum bu coreli daha iyi kullanan görmedim:

afidanci66

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba Gençlik.. Sorunun bir çok nedeni var. Bunlardan ilki klavye, ikincisi mouse, üçüncüsü ise değiştirilmiş tool ayarlarıdır. Tavsiyem klavyem bozuk değil diye kestirip atma. Başka bir klavye ve mause ile açmayı dene. Eğer yine aynı sorunu yaşarsan Tool ayarlarını default yap. Yani F8'e basarken Corel'i aç ve açılana kadar bekle. Bu ayarlarını sıfırlar. Yine devam ederse sorun sen o bilgisayarı at.

eksen236

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
boşluk tuşuna var gücünle vur düzelir. ( ciddiyim )

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Bilgisayar aşırı zorlandığı (kastığı) durumlarda olabiliyor. Programı kapat tekrar aç olmazsa yeniden başlat yine olmazsa kesinlikle klavyen bozuk...

aey

🌱Yeni Üye🌱
Eğer hala bulamdıysanız söliyim: mausun göstergesi ok halinde iken herhangi bir boşuığa mausunuza basılı tutarken bir kere space tuşana basman yeterlidir. Kolay gelsiz.