Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Draw dan kesim yapmak

asumer43

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar
Craft robo cc330-20 küçük kesicim var Corelden yazıları logoları kesime gönderemiyorum yardımcı olabilirmisiniz Daha önce kullanan varmı acaba aranızda
mail adresim buradaki adımı hotm.olarak ekleyin görüşelim

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Corel'de kesim yapabilmek için kesicinizin buna uyumlu olması gerekir. Her kesicide bu özellik yok sizin makinede var mı bilemiyorum ama eğer varsa makine ile beraber size bir de driver cd si vermiş olmaları gerekir. Cd den normal printer yükler gibi yüklüyorsunuz zor bir olay değil. Hem Cd niz yok hem de bu özellik var mı-yok mu bilmiyorsanız aldığınız yere sorun daha garanti olur ...

ozicom

🌱Yeni Üye🌱
Kesicinizin pdf dökümanını inceledim. Kesim programı kurulurken kendisini corel'e bağlıyormuş. Çalışmayı corel'de yaptıktan sonra application launcher'dan Cut/Plot'u seçerseniz kesimi direkt yapıyormuş. Kesim programı cihazın yanında gelmediyse graphtec'in kendi sitesinden programı indirip kurabiliyorsunuz.
Kolay gelsin.

asumer43

🌱Yeni Üye🌱
Kesicinizin pdf dökümanını inceledim. Kesim programı kurulurken kendisini corel'e bağlıyormuş. Çalışmayı corel'de yaptıktan sonra application launcher'dan Cut/Plot'u seçerseniz kesimi direkt yapıyormuş. Kesim programı cihazın yanında gelmediyse graphtec'in kendi sitesinden programı indirip kurabiliyorsunuz.
Kolay gelsin.

corelde acemiyim kusura bakma ( application launcher ) nerde acaba

fatihxyz

🌱Yeni Üye🌱
artcut proğramıyla kesim yapıyordum proğram açılmıyor corelden direk kesim yapabilirmiyim
yalnız plot. cd si yok markası dika type 720