Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Draw Dersleri: çatlak yazı yapalım (görsel ders)

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
graphic1ib6.jpg

graphic3nu5.jpg

graphic4cs8.jpg

bilgisor

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kutlarım eminecik !

hamsi ızgara, Hamsi Tava, Hamsi Buğulama, Hamsi Çorbası, Hamsi Dolması, Hamsi Kuşu, Hamsi Ekşilisi, Hamsi Güveç, Hamsi Köftesi, Hamsi Mücver, Hamsi Sarma, Hamsili Pilav, Sebzeli Hamsi, bu kadar HAMSİ yazdığına göre mutlaka karadenizlisin :)

N/A6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Eminecik biraz daha zorlarsak corel kızacak bize :) Yaw siz ne yapmaya çalışıyorsunuz kafam karıştı artık yeter bırakın benim yakamı :) Ben altı üstü bir vectörel programım.
Teşekkür ederim paylaşımının :)

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
hazır fontu var bunun nie uğraştınki okadar :D

korhanya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
pek rasgele karalamamışsın

saymam

bi daha yap.

birolkeser

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.umitmatbaacilik.com
Eminecik biraz daha zorlarsak corel kızacak bize :) Yaw siz ne yapmaya çalışıyorsunuz kafam karıştı artık yeter bırakın benim yakamı :) Ben altı üstü bir vectörel programım.
Teşekkür ederim paylaşımının :)

Bunu Hakaret Sayarım. Corel de yapamayacağın tek şey var, o da freehand müptelası arkadaşlara, akıl duası yazmak.

kasapcarlos

🌟Usta Tasarımcı🌟

Photoshop da hazırladığınız eskitme tifflerini coreldede kullanabilirsiniz.Yapmanız gereken Photoshop da hazırladığınız tiff dosyasını corel e import edip bitmap convertleyip mode black and white yapıp fill dolgusunu none yapın stroke rengini ise sayfa rengi verir eskitme vereceğiniz obje üzerine yerleştiriseniz farklı eskitme yıpranma desenleri ve görselleri oluşturursunuz .Tekstilde baskılarda çok sık kullanılan bir yöntemdir.

yilmazturk

🌱Yeni Üye🌱
ya ben matbaa okuom bi hpca var her gün bi yerden bakıp bakıp anlatıo dün bunları anlattı demek burdan bakıo :d