Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Madem ki bu kadar heveslendin eleştirilmeye eleştirmezsek ayıp olur şimdi Çizimde elma şekli kullanılmış ki elma şeklinin neyi hatırlattığını herkes biliyor benim akıma ilk takılan Corel logosu için elmadan başka obje bulamadınız mı? ...
Eğer sadece elma olsaydı, belki oraya koymazdım; ama renklerin ve parçaların nasıl bütün haline gelerek bir anlam kazanması, bana Corel programını çok iyi temsil edeceğine inandırdı ..
Eğer sadece elma olsaydı, belki oraya koymazdım; ama renklerin ve parçaların nasıl bütün haline gelerek bir anlam kazanması, bana Corel programını çok iyi temsil edeceğine inandırdı ..
Parçaların bütünleşmesi, uyumu vs. sorunlu, kötü, olmamış demedim sadece obje olarak neden elma ona takıldım. Aynı çizimi elma değilde kiraz çizimi için yapsaydınız bence aynı anlamı taşırdı ama akılda aynı etkiyi yaratmazdı ...