Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Draw ile Taş Dizaynı Yapalım (Basit bir örnek)

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
İlk göz ağrım "taş desenciliği" için hiçbir anlatım bulunmadığını farkettim ve bu konuyla ilgilenen arkadaşlara yardımcı olacağını düşündüğüm bir ders hazırlamak istedim. Umarım işinize yarar.

EMByk.jpg

myN0d.jpg

dPas2.jpg

8nTWx.jpg

Rrpc7.jpg

Pp8pF.jpg

hKYhZ.jpg

YGfaU.jpg

Tüm desenin bitmiş hali:

R4Or4.jpg

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
resimler ya da uygulama görünmüyor ????

Resimler çok büyük olduğu için biraz bekleyince (ya da hiç görünmüyorsa F5 yapıp sayfayı yenilediğinizde) görünüyor.

İlk göz ağrım "taş desenciliği" için hiçbir anlatım bulunmadığını farkettim ve bu konuyla ilgilenen arkadaşlara yardımcı olacağını düşündüğüm bir ders hazırlamak istedim. Umarım işinize yarar.

Paylaşım ve anlatım için teşekkürler Özgül. Yararlı bir ders olacağını düşünüyorum. Emeğine sağlık. :angel:

NOT: Bu tarz dersler hazırlayacağın zaman, dersin anlatımındaki görseller üzerine Grafikerler.net logosu koyarsan; toplam 5 ders paylaşımı sonunda Arı Üyelik için başvuru yapabilirsin. Eğer Arı Üye olmak istemiyorsan bu notu dikkate alma. :) Sadece bilgi amaçlı bir öneriydi. Tekrar teşekkürler. Devamı dileğiyle.

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Resimler çok büyük olduğu için biraz bekleyince (ya da hiç görünmüyorsa F5 yapıp sayfayı yenilediğinizde) görünüyor.

Paylaşım ve anlatım için teşekkürler Özgül. Yararlı bir ders olacağını düşünüyorum. Emeğine sağlık. :angel:

NOT: Bu tarz dersler hazırlayacağın zaman, dersin anlatımındaki görseller üzerine Grafikerler.net logosu koyarsan; toplam 5 ders paylaşımı sonunda Arı Üyelik için başvuru yapabilirsin. Eğer Arı Üye olmak istemiyorsan bu notu dikkate alma. :) Sadece bilgi amaçlı bir öneriydi. Tekrar teşekkürler. Devamı dileğiyle.

Bu saatten sonra öyle bir logo ekleme olasılığım yok galiba ??? :(

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Çok geç olmadan, yönetimle irtibata geçmeni öneririm. (Eğer ki arı üyelik için başvuru düşünüyorsan tabi. :) )

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Görsellerinizi RGB yüklemeli ve gereğinden fazla büyük olarak eklememelisiniz.

Görselleriniz yeniden düzenlenerek tarafımca yüklenmiştir.

İyi forumlar.

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
:) Logolarrrrrrrr. :dance: :dance: Olmuşlarrrrr. :)

Vızzzzz___
BS8N6.jpg
Vızzzzz___
BS8N6.jpg
Vızzzzz___
BS8N6.jpg
Vızzzzz___
BS8N6.jpg

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
:iloveyou:

Yardımlaşmayı bu kadar seven bir sitede bulunduğum için çok memnunum.
(Mustafa tekrar teşekkür ediyorum sana.)

eyub47

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok güzel ve faydalı bir ders, ayrıca düzenleme yapan arkadaşada teşekkürler

imaj_2010

🌱Yeni Üye🌱
merhaba

bende corlde taş çizimi yapmak istiyorum yardımcı olursanız tşkr ederim

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Sorununuz nedir? Dersi birebir uygulayın, takıldığınız yerlerde elimden geldiğince yardımcı olurum.

arzu19780604

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler paylaşımın için bende bu işle ilgilieniyorum corelde yapmak istiyordum bu işi örnek çok yardımcı oldu başka örneklerde eklersen sevinirim .gerçekten sağol:)

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
teşekkürler paylaşımın için bende bu işle ilgilieniyorum corelde yapmak istiyordum bu işi örnek çok yardımcı oldu başka örneklerde eklersen sevinirim .gerçekten sağol:)

Asker dizimi diye birşey var, onunla ilgili bir anlatım hazırlayacağım. Yine temelde "blend" özelliği esas alınarak yapılan bir iş.

Yararlı olmasına sevindim, iyi çalışmalar dilerim.:)

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
Öncelikle anlatımın için çook teşekkür ederim...
Burdan sormam ne kadar doğru olur bilmiyorum ama bir sorunum var:S
Özgül örneğin; 10x10 kare yapıyorum plt kaydedip lazere alıyorum, çalışma 9.8x9.8 cm yada 9.7x9.7 cm gibi birkaç milim küçültüyor kendini kafasına göre...
Eskiden böyle bir sorunum yoktu, yada vardıda farketmedim.. Rezerveler açıkta kalmaya başlayınca aklıma seen (sizler) geldiniz...
Bir fikrin var mı?
Çook teşekkürler tekrar..

remedya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Fevkalade bir anlatım teşekkür ederiz

remedya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Corel Draw ile Taş Dizaynı Yapalım (Basit bir örnek)
-------------------------------------------------------------------------------

****** Bende bir başka soru sorayım bilgisi olan varmı
SORU: Aynı ya da farklı bir yöntemle HARF lerin yoluna/konturuna da taş döşeyebilir miyiz? conv. öncesi ya da sonrası bu nasıl yapılır.