ya arkadaslar corel draw x3un serı nosunu bılıormusunus ??? lutfen yardımcıı olunn
ya kusura bakmayın bişey sormak ıstıyorum yardımcı olablırmısnız.Yeni üye oldum.rahatsız etmemısımdır umarım.iyi akşamlar
ne istediğini yazsaydın ya
corelde yapılmış bir dosyayı arm hatası nedeniyle açamıyorum boyutuda fazla değil 2,68mb.bir önerisi olan varmı acaba?
adobe ilgin için teşekkür ederim ama importta ettiğim zaman error reading diyor hatta uzantısını pdf.ye çevirmeyi bile denedim.
pdf tamamıyla farklı bı formattın. dosyanın soadını değiştirmek, format değiştirmek demek değildir. bide o zaman corel i açarken F8 tuşunu deneyin. dikkat: bu corelinizin tüm ayarlarını sıfırlayacaktır.
ben corel kullanmıyorum ama eger dosya bozuk değilse açabilirsin.
kolay gelsin.
onuda denedim arkadaşım ama olmadı istersen linki vereyim birde sen dene eğer imkanın varsa veya başka yardım eden birisi çıkar
https://www.upshare.eu/?d=7C6DA8DD11
dostum bunu ancak yarın deneyebilirim. evde corel yüklü değil. iş yerinde dener bilgi verebilirim
teşekkür ederim arkadaşım.haberini bekeleyeceğim
dostum belgeni indiremiyorum. bi ilgilenirsen bakalım.
affınıza sıgınarak,benim gibi birisine laf anlatmak zor ( import yöntemi ) ni biraz açarsanız ,sizi yoracagım galiba ama tam anlayamadım ???
program ve terimlere yabancı oldugum iiçinmi yoksa dedigim gibi kalın kafalılıktanmı bilemiyorum,
kullandıgım corel 12 türkce program bu programı içindemi demiş oldugunuz ( File Menusu) ??