Ali Emre
👑Efsanevi Grafiker👑
teşekkürler onurtt deneyeceğim
yani beyazdan tam kırmızıya gidiyor dikkat ederseniz.
photoshopta "foreground to transpared" gibi
yani beyazdan tam kırmızıya gidiyor dikkat ederseniz.
photoshopta "foreground to transpared" gibi
aDoBe hemşerim çok teşekkür ederim, bir an unutmuşum int. trans. toolu,
onurt sana da çok teşekkür ederim.
Corel i yeni öğrenmeye başladım.iki sorum var yardımcı olursanız sevinirim.Birinci sorum şu.Photoshop ta boyutlandırdığım rsimleri corel e ithal ederken aynı boyuttta ithal edemiyorum.diğer sorum: photoshop ta kullandığım renk değerini corele de giriyorum ama farklı tonda renk elde ediyorum bunları çözememde yardımcı olursanız sevinirim.tşkr ler.
Corel i yeni öğrenmeye başladım.iki sorum var yardımcı olursanız sevinirim.Birinci sorum şu.Photoshop ta boyutlandırdığım rsimleri corel e ithal ederken aynı boyuttta ithal edemiyorum.diğer sorum: photoshop ta kullandığım renk değerini corele de giriyorum ama farklı tonda renk elde ediyorum bunları çözememde yardımcı olursanız sevinirim.tşkr ler.
Selamlar;
Corelde bir çalışma var sağ taraftan 3mm kesim payı vereceğim. bu belgeye sağdan 3mm atmak için hangi komutu uygulayacağım. Hani freehandde var ya sağdan taşır 3mm yazıyoz sağdan sadece 3mm taşırıyo ve belgede oynama olmuyo... Yard. olursanız sevinirim..
sadece yazı ise, yazıyı kopyalayıp edit - paste special - rich text format ile kopyalayabilirsin. Çalışma tablo-şekil içeriyorsa pdf formatına çevirip corele import edebilirsin.