CDR açarken view manager docker kapatırsan (ctrl+f2) sorunun kalmaz. Fakat view presetleri döküman açılırken silmek istiyorsan stripview makroosunu kullanabilirsin.benim sorunum eski bozuk dosyalardaki 100lerce işe yaramaz stiller ve büyüteç ayarları ile ilgili. bu problemli dosyalardan herhangi birini açtığım zaman maalesef Corel ölüyor. yeni doysa aç komutunu 20 dk.da gerçekleştirebiliyor. o dosyaların hangisi sağlam hangisi değil bilemiyorum. müşteri geliyo. 5 yıl önceki işi istiyo.bunları temizlemenin bir yolu yok mu - tek tek silmek dışında?
ben programı satın almadığınızı sanmıştımnsl yani? nerden stn alcam? cd yi satın aldık seri nosunu almaya ne gerek var? 12 de öle bişey yoktu. içindeydi seri nosu...
Coreli PC üzerinde kullanıp eğitimini veriyorum. Tramın ne olduğunu biliyorum ama, bu tram Corelde veya diğer programlarda nasıl verilir. Bi açıklayabilir misiniz. Öğrencilerimle paylaşmam lazım bunu.coral draw soru ve sorunlarınızı sadece bu topikte yazabilirsiniz..
merhabalar yine de umarım herkes iyidir... uzunca bir süredir çözemediğim bir problem. önerilen hiç bir yöntem çözmedi yani... corel draw ile decupaj yaptıktan sonra dekupe ettiğim obje kayıyor ... ve ben onu istediğim hale getiremiyorum yardımcı olabilecek olan yok mu?
Coreli PC üzerinde kullanıp eğitimini veriyorum. Tramın ne olduğunu biliyorum ama, bu tram Corelde veya diğer programlarda nasıl verilir. Bi açıklayabilir misiniz. Öğrencilerimle paylaşmam lazım bunu.
Şimdiden teşekkürler
merhabalar yine de umarım herkes iyidir... uzunca bir süredir çözemediğim bir problem. önerilen hiç bir yöntem çözmedi yani... corel draw ile decupaj yaptıktan sonra dekupe ettiğim obje kayıyor ... ve ben onu istediğim hale getiremiyorum yardımcı olabilecek olan yok mu?
Coreli PC üzerinde kullanıp eğitimini veriyorum. Tramın ne olduğunu biliyorum ama, bu tram Corelde veya diğer programlarda nasıl verilir. Bi açıklayabilir misiniz. Öğrencilerimle paylaşmam lazım bunu.
Şimdiden teşekkürler:neutral1:
arkadaşlar corel'da resmin üzerine çift tıkladığımızda "corel photo-paint'e" yönlendiriyor bu özelliği değiştirme olanağımız var mı?
Arkadaşlar COREL PANİT' te ben ctrl+r duşundan çıkan fırçayı kullanamıyorum hani doku kopyalama yapan fırçayı birkaç defa coreli silip tekrar yükledim ama yinede olmuyor yardımcı olursanız bu konuda çok sevinirim teşekkürler şimdiden arkadaşlar.