aktepe
🌱Yeni Üye🌱
teşekkür ederim. yaptım oldu.
merhaba... benim bi sorum olucak ben corel kullanmayı bilmiorum 11. sınıf öğrencisiyim freehand olarak çalışıoruz yanlız ben bu programla ilgili olarak çok hazırcı bir program ayrıca sokaktan geçen birinin bile kullanabilceği bi program olduğunu duydum hatta avrupalılar corel da çalışıldığını duysalar bize gülerler diye duydum bu doğrumu yada ne kadar doğru.... tşkler
Arkadaşlar merhaba...
Ben Corel X4 kullanmaya başladım.
Hiçbir problemi olmadan yaklaşık 1 ay'dır kullanmaya devam ettim.
Bu sabah programı çalıştırdığımda bazı seçeneklerin üzeri koyu renk oldu ve onları kullanmama izin vermiyor.
Örnek olarak Save, Save as, Export, Print, Paste ve bunlar gibi...
Bende programı kaldırıp yeniden kurmayı denedim.
Yeniden kurulmasına rağmen aynı problem devam ediyor.
Acaba bunun nedeni ne olabilir?
Yardımcı olursanız çok sevinirim...
İyi çalışmalar...
sen corele karşı sadece kulaktan duyma şeylerle sadece bi ön yargı sahibisin corel hakkında pek bi bilgin yok sanırım bu arada freehand i de pek bilmiyosun sanırım ama şunu bilmelisin bi programı ne kadar iyi kullanırsan düşüncelerini o kadar iyi yansıtırsın yani aslında kabiliyet programda değil tasarımcıdadır program sadece bir araç başka bişey değil program dediğin matrix in dediği gibi kulak kaşıma aracı sen nerden kaşımayı istersin o senin seçimin tabi bu arada bence corelide fazla tartışmana gerek yok yeterince cevap aldın sanırım herkez memnun kullandığı programdan sense kullanmadığınbir programdan memnun değilsin bence eleştirmek için kendine ait eksiler topla corel hakkında daha etkileyici olabilirsin o zamanHIMM... BENDE DAHA AZ KAPSAMLI OLDUĞUNU DUYMUŞTUM AMA GRAFİKERİN FARKININ ZORU BAŞARMAK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM HERKESİN YAPTIĞINI DEĞİLDE YAPAMAYACAĞINI YAPABİLMEK... bence tabi ayrıca kullanışlık sırasına gelincede yakında corel programı kalkar tşkler....
Arkadaşlar hiç gerek yok böyle tartışmalara, bu iş s.dik yarışına döner sonra. Forumların amacı bilgi paylaşımıdır. Yorumlar da mutlaka dikkate alınmalıdır ama böyle olursa bir sonuca ulaşılamaz. Gerçi böyle bir yarışa girmenin sonucunda programları derinleme inceleme gibi faydalı bir davranış çıkarsa ne ala. Olaya bir de şu yönden bakalım. Freehand artık geliştirilmeyecek, corel ise masaüstü yayıncılık konusunda kendi kodları içinde boğuşmaya devam ediyor. Masaüstü yayıncılığın geleceğini indesign olarak görüyorum. Dikkat edeseniz Adobe en çok indesign üzerinde duruyor... Biz bu programlarda yaşadığımız sorunları çözmeye çalışalım...sen corele karşı sadece kulaktan duyma şeylerle sadece bi ön yargı sahibisin corel hakkında pek bi bilgin yok sanırım bu arada freehand i de pek bilmiyosun sanırım ama şunu bilmelisin bi programı ne kadar iyi kullanırsan düşüncelerini o kadar iyi yansıtırsın yani aslında kabiliyet programda değil tasarımcıdadır program sadece bir araç başka bişey değil program dediğin matrix in dediği gibi kulak kaşıma aracı sen nerden kaşımayı istersin o senin seçimin tabi bu arada bence corelide fazla tartışmana gerek yok yeterince cevap aldın sanırım herkez memnun kullandığı programdan sense kullanmadığınbir programdan memnun değilsin bence eleştirmek için kendine ait eksiler topla corel hakkında daha etkileyici olabilirsin o zaman
Mrb
Coral'de bir çizgi digeriyle birleşirken mavi bir uyarı çıkıyordu. Ancak çıkmaz oldu. Çok işime yarıyordu. Ne yapmam gerekiyor?