Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Draw'da Audi

TRY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.gebzewebdizayn.com

Hernekadar telefon çalışmam kadar iyi olmasada, kötüde olmadığını düşünüyorum. Taktir sizin.:wink:

Benzer konular

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel görünüyor, biraz daha büyük yüklerseniz daha rahat inceleyip, yorumlayabiliriz.

kycdizayn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:rofl::rofl: O zaman açıklarım daha çok ortaya çıkar:):)

açıklarınız epey ortaya çıktı sanırım bu resimden internette yüzlerce var

Audi%20Resimleri%20(2).jpg

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
:rofl::rofl: O zaman açıklarım daha çok ortaya çıkar:):)

Açıklarınızın çıkmasından neden korkuyorsunuz ki buraya zaten yorum almak ve o doğrultuda kendinizi geliştirmek için koymuyormusunuz?
İlginç!

açıklarınız epey ortaya çıktı sanırım bu resimden internette yüzlerce var

Audi%20Resimleri%20(2).jpg

Çalışmanızın .cdr formatını(vektörel halini) yüklerseniz sanırım bu tür şüphe ortadan kalkar, değil mi?

kycdizayn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet madem ki corelde yaptınız .cdr halini görmek istiyoruz.

TRY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.gebzewebdizayn.com
iyide o iki resmi birbiriyle karşılaştırın bakalım ben zaten o resme bakarak yaptım o çalışmayı :D çok komiksiniz yaa:)

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
sanırım corelde yeni biri için bu natomiyi oturtmak ve bu profesyonelliği sağlamak bu kadar basit olmasa gerek. Eğer gerçekten çalıntı durumu varsa yazık ! Çok yazık !

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
iyide o iki resmi birbiriyle karşılaştırın bakalım ben zaten o resme bakarak yaptım o çalışmayı :D çok komiksiniz yaa:)

Komik mi?

Ortada komik olan bir durum varsa; şu an bu sizin söylediklerinizdir.
Bu fotoğrafı/ Resmi Referans olarak kullanmış olabilirsiniz, ama çalışmanızı neden küçük yüklediniz, açıklarınızın neden çıkmasını istemiyorsunuz?
ki kimse yaptıgı çalışmanın vektörel halini yayımlamak zorunda değil ama madem ortada şüphe uyandırıcı bir durum var; o zaman kanıtlamak için başka bir yöntem kalmıyor.
Ya da yapım aşamalarını çekerek gösterebilirsiniz?

Maile gerek yok, buraya upload edin herkes görsün... :)

Şunuda belirteyim:
Ben çalıntı oldugunu iddaa etmiyorum sadece kanıtlamanızı istiyorum, ona göre yorum yapmak için, umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.

kycdizayn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bana değil foruma koyarsanız herkes faydalanır sizin eserinizden.

TRY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.gebzewebdizayn.com
lütfen bana cdr sini nasıl buraya yükleyebileceğimi anlatın bende yüklüyeyim ben o açıklarım çıkar lafınıda sadece espri olsun diye yazmıştım aksi halde elbette bi korkum yok biraz bekleseydiniz bende büyük resmi yüklücektim zaten ama yinede ısrar ediyorum cdr sini göndermek istiyorum.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

TRY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.gebzewebdizayn.com
Emek hırsızlığı bana göre bir iş değil arkadaşlar. Çok şükür yapmadığım bir işe yaptım diyecek yada başkasının işini sahiplenecek kadarda onursuz değilim umarım cdr'sinide başkasından aldığımı düşünmezsiniz.

kycdizayn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Emek hırsızlığı bana göre bir iş değil arkadaşlar. Çok şükür yapmadığım bir işe yaptım diyecek yada başkasının işini sahiplenecek kadarda onursuz değilim umarım cdr'sinide başkasından aldığımı düşünmezsiniz.

bak güzel kardeşim 6 saatlik corel dersiyle böyle birşey çizebileceğine inanmıyorum zaten bu konuyu ve diğer konun olan sony ericsonn konunu daha önce başka forumlara açmışsın kimse de sana inanmamış ! Şimdi bunu ben çizdim diyorsun peki sen haklı ol biz haksız olalım kimse sana inanmak zorunda deil ben de inanmıyorum.Kimsenin de inanmasını bekleme...Sen en iyisi cnc operatörlüğüne devam et ;)

resim1j.jpg

https://img520.imageshack.us/img520/9798/resim1j.jpg

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle kimse çaldınız demedi zaten, özellikle ben öyle bir şey ima etmedigimi belirttim...sadece kanıtlamanızı istedim.Bu durumda da bunu istememiz normal değil mi?

Teşekkür ederim...Şu an ki pc ' imde Corel Draw yüklü değil...en yakın zaman da inceleyecegim.

TRY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.gebzewebdizayn.com
yaw niye çizemeyeyim bende onu anlamıyorum bu insanların nesi var böle neden yapmadığım bir işe yaptım diyeyim bunuda anlamıyorum. Ki aslında benim bu çalışmalarımı int yayınlamak gibi bir düşüncemde yoktu grafik hocam çalışmalarımı yayınlamamı istedi bende yayınladım. Ama inanmıyosanızda inanmayın ne yapalım yaw ben ve benim çevremdeki herkez bunları benim yaptığımı biliyor geriside inanmayı versin napalım. Bundan sonrada buraya sadece basit çalkışmalarımı yüklerim nasıl olsa diğerlerine inanmıyosunuz.

ya gerçektende meyve veren ağaç taşlanırmış bunu gördüm.

webarben

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.origamiturkiye.com
Telefon çizimimin anlatımını yapıyorum merak edenler ve inanmayanlar aşağıdaki linkten faydalanabilirler.

https://www.grafikerler.net/corel-drawda-sony-ericsson-cizim-anlatimi-1-kisim-t44662.html

Seni yakından tanıyor herhalde ki, ondan inanamamış. :rofl: bizim sınıftada ben 5 dakikada web sitesi tasarlarken arkadaşlar 10 kişi 20 dakikada bannera renk vermeye uğraşırlardı.

Her neyse yapmasan ısrarla yazmazdın umarım zaten. emeğine sağlık.