Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Draw'da EPS Formatı Açmak

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
Öncelikle İmporta Basıyoruz. ve Daha Sonra Aşağıdaki İşlemi Uygulayarak Rahatlıkla EPS formatını Açabiliriz.

39874941.jpg

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
Teşekkür ederim. Sizin dediğinizi daha önce uygulamıştım ama bitmap şeklinde açıyor ve değişiklik yapamıyorsunuz. Bu sorunu nasıl çözeriz?
EPS hem vektörel hem de raster nesneleri barındırabilen çok geniş bir dosya biçimidir. Muhtemelen açmayaçalıştığınız eps tamamen raster bir nesne içeriyordur ya da kendisi zaten rasterdir, Photoshop EPS gibi.

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
Teşekkür ederim. Sizin dediğinizi daha önce uygulamıştım ama bitmap şeklinde açıyor ve değişiklik yapamıyorsunuz. Bu sorunu nasıl çözeriz?

açmaya çalıştığınız dosyayı yüklerseniz daha iyi yardımcı olunabilir.

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
Ali Karhan, gönderdiğin dosyayı CorelDRAW'da açtığımda bitmap olarak değil de OLE olarak açıyor. OLE'ler rasterize edilebildiği için bitmap olarak gözüküyor, belki de görünen EPS'nin previewidir bilemiyorum.

RapidShare Webhosting + Webspace

Dosyayı AI'de yeniden kaydettim ve bu dosya CorelDRAW'da vektörel olarak açılabiliyor.

Sorunun nerden kaynaklandığını tam olarak bilemiyorum fakat büyük ihtimalle EPS belgesindeki bazı özel postscript kodlar CorelDRAW tarafından desteklenmiyor olabilir ya da bu kodlar bir hataya neden oluyor olaiblir.

ALİ KARAKAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dersafisleri.com
K. Çakır, sorunumla ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Anlaşılan AI programınını öğrenme zamanım gelmiş herhalde. Hayırlı çalışmalar.

istanblue34

🌟Usta Tasarımcı🌟
k. çakır ai de hangi formatta kaydettin .ai olarakmı?
benımkı oylede açılmadıda
başka yolu yokmudur?

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
ali karakan

o kadarda korkma da!

sadece açcan ve kayıt edeceksin. sadece kayıt ederken sıkştırmayı kaldıracaksın o kadar

tube_erd

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hacı open diyeceksin açılacak....

cok_yasa_kamil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bir grafikerin bilgisayarında; illustrator, freehand, corel, photosop ve ilaveten de indesign ile quark olmalı... :) elbet birgün lazım oluyor

hikocan35

🌱Yeni Üye🌱
aynı soruna bende takılıp kaldım. ai dediğiniz hangi prgram açık yazar mısınız lütfen. amatörümde :(

gunes341

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar,

Corel draw x3 'te Jpeg formatını EPS formatında açmak istiyorum bu konuda yarımcı olabilirmisiniz ?