Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corel drawı en iyi nasıl öğrenebilirim?

fatmacan3434

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba arkadaşlar coreli öğrenmek için çabalıyorum bu siteden takip ediyorum,ama daha etkili ne şekilde öğrenebilirim yardımcı olursanız sevinirim.mesela nette satılan corelle alakalı kitaplar veya öğretim cdleri faydalı olurmu ne dersiniz?

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Valla bence iş işyerinde öğrenilir. Program öğrenmek yetmez, bu sektörde var olmak istiyorsanız mutlaka bir ajans ta bilgisayar başında iş yaparak bilmediklerinizi tecrübeli tasarımcıya sorarak, yaptığınız hataları üzülerek ama öğrenerek tecrübe kazanırsınız.

Yok ben sadece programı bileyim derseniz. Bu site bile size yardımcı olur ama ben özel ders verdiğim zamanlarda da söylerim, neyi nasıl yaptığını öğrenmek çözüm değil, neyi nasıl ve neden yaptığını öğrenmek gerek.

fatmacan3434

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aslında şu anda bi ajansta stajerim ama pek yardımcı olmuyorlar ben kendi kendime bişeyler yapmaya çalışıyorum,öğrenmek için çok azimliyim.ama stajerlerle pek ilgilenilmiyor,en azından kitaptan veya cdden öğrenip burda bişeyler yapayım düşüncesi vardı ama bilmiyorum :(

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
tavsiyem internet üzerinden kendini geliştir şöyleki dersleri uygulamalı olarak yapmaya çalış ve internetten benzer jpg ler indir ve referanslı çalışmalar üzerinde yoğunlaş ki çizgilerdeki hatlardaki düzgünlüğü yakalıyabilesin. daha sonrada iş yerinde çalışanların başında bekle ne yapıyor izle onlar nasıl yaklaşıyor çünkü ne yaparsan yap önemli olan müşterinin istekleri ve beklentileri yönünde çalışmadır. iyi çalışmalar..

ALİ KARAKAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dersafisleri.com
Ben bir Türkçe öğretmeniyim. Okulun dergi işleri bana verildiği için takibini yapıyordum. Matbaada tasarım saatleri beni sıktığı için coreli öğrenmeye karar verdim. Bunun için önce samimi olduğum grafikerlerden bazı şeyleri sorarak öğrendim. Her ne kadar samimi olsanız da her şeyi öğretmiyorlar. Corel 13'ün eğitim cd'sini aldım ve geceleri çalıştım. Bu arada okulda ders de anlatıyorum. Sonra okul dergisini yaparken öğrendiklerimi uygulamaya çalıştım. İlk dergi olduğu için hatalar yapmışım. Mesela, renkleri RGB kullanmışım. Allahtan baskıdan önce fark edildi ama onu da öğrendim. Sonra kitaplar ve bu site çok şey öğretti bana. Şimdi ise reklam ajanslarına iş yapıyor ve para kazanıyorum. Kendi dergimi kendim tasarlayıp ucuza getiriyorum. İşte böyle...

luuis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence bu sitede cok şey öğrenebilirsin bende bu sitede başladım öğrenmeye ve çokta şey öğrendim ama yeterince profosyenel şekilde öğrenmek istiyorsan tecrübeli bi kişinin yanında yaparak öğrenebilirsin ancak bu işi .bu sitede sadece kendi kendine öğrenmiş sayarsın fakat bir işe başlayınca hataların fazla olunca o zaman anlarsın ne kadar öğrenip öğrenmediğini coreli

mete meral

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence bu sitede cok şey öğrenebilirsin bende bu sitede başladım öğrenmeye ve çokta şey öğrendim ama yeterince profosyenel şekilde öğrenmek istiyorsan tecrübeli bi kişinin yanında yaparak öğrenebilirsin ancak bu işi .bu sitede sadece kendi kendine öğrenmiş sayarsın fakat bir işe başlayınca hataların fazla olunca o zaman anlarsın ne kadar öğrenip öğrenmediğini coreli

aynen bende 1 sene oldu 6-7 ay önce keşfetmiştim bu siteyi kaza eseri bi soru içindi galiba sonra burdan birçok şey okudum öğrendim ama uygulamaya gelince iş az da olsa değişiyo yani okuyarak öğrenmek farklı kalıplaşma yapabiliyo insanda.ben abimle çalışıyorum onu izleyerek ve yardım alarak da öğreniyorum ozman daha iyi kavrama imkanım olabiliyor.