Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corel için msn den yardım edebilecek arkadşalar varm ı

kocagöz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba

ps biliyorum corel öğrenmek için elimden geleni de yapıyorum . forumda sorun olduğunca raştırıp buluyorum. ama bazen forumda sorarsamda 2-3 saatlik gecikme yaşanıyor. bir arkdaşımız var mı msn üzerinden abi-abla şu nasıl yapılıyor dediğimde bana yol gösterebilecek olan.

yanlışım varsa affola

poseidon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
positivedesign.webs.com
Oncelikle forum icerisinde kesinlikle ozel bilgilerinizi paylasmayin, buna msn ya da e-mail adresleri de dahil. Eger boyle bir bilgi alisverisi yapacaksaniz ozel mesaji kullanin.

Ayrica forumda yeterince yardim konulari var ve istediginiz zaman yardim almak icin ilgili bolumlere yardim konulari ya da istek konulari acabilirsiniz, ki cevap ve yardimi hemen alacaginizdan eminim. Msn ile bir kisiye, forumda konu acarak ya da sorular sorarak binlerce kisiye ulasabilirsiniz...

kocagöz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Oncelikle forum icerisinde kesinlikle ozel bilgilerinizi paylasmayin, buna msn ya da e-mail adresleri de dahil. Eger boyle bir bilgi alisverisi yapacaksaniz ozel mesaji kullanin.

Ayrica forumda yeterince yardim konulari var ve istediginiz zaman yardim almak icin ilgili bolumlere yardim konulari ya da istek konulari acabilirsiniz, ki cevap ve yardimi hemen alacaginizdan eminim. Msn ile bir kisiye, forumda konu acarak ya da sorular sorarak binlerce kisiye ulasabilirsiniz...

farkındaysan msn adresini yazın demedim ben ?

yardımcı olabilecek olan özel mesaj gönderebileceğini bilir.

Zaten bilmiyorsa bi şey öğrenemem o kişiden vs.. gider