Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corel kartvizit

lion_heart

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar ben bu iste cok yeniyim ya kartvizit arsivi ariyorum bana yol gostersin fikir olsun benim icin her sektorden olacak boyle bi cd satilirmi yada internetten indirebilecegim bi site var cdr. formatinda yardimci olursaniz cok sevinirim

kıvılcım

🌟Usta Tasarımcı🌟
lion_heart öncelikle aramıza hoşgeldin..
coreldraw programına sanırım yeni bir başlangıç yapıyorsun..? sitede bir çok grafiker arkadaşlarımız kartvizit çalışmları sunmuşlardır bu konuda arama yapmanda fayda olucaktır.
herkes kendi stiline göre bir çok çalışmalar eklemişler ve farklı yorumlar almışlardır
istemiş olduğun cdr formatında karvizit şablonları hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız sana yardımcı olucaklarıdır.
bütün grafik çalışmlarında bir kaç ana unsur vardır
renk uyumu
tipoğrafi
denge
bunları sağlaman gerekiyor... başarıları diliyorum

lion_heart

🌱Yeni Üye🌱
tesekkurler ilgin icin benim istedigim cdr. formatinda her sektorden 10 ader cdr.formatinda
kartvizit ornegi baska bisi istemiyorum :) bide pearl font yani incili yazi tipini ariyorum

by_bersan

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.djbersan.tr.gg
sende çok şey istiyon ya eğer sana yardımcı olacaksa netten kart vizit örnekleri diye arat ve kendin yap cdr formatında bulursan onlarda değişiklik yapmış olursun ve kendi tasarımın olmazsana tavsiyem kendi zekanı kullan ve yarat kolay gelsin

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Şablon arayacağına tasarımını sen yapsan?

lion_heart

🌱Yeni Üye🌱
ilginize tesekkurler arkdaslar kendim tasarım yapacak kadar olsam sizden neden yardım isteyeyim prof.degilim benn hazir istememin sebebi bakacagim ne nasil yapilmis parcalara ayiracagim fikir edinecegim bi nevi anlatabildim mi? neyse herkese tesekkurler

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
sen bi kartvizit bul deki bu bu nasi yapilmis ben sana en ince ayrintisina kadar anlatirim arkadasim detayli bir sekilde. Kendin yapman hem pratikliginide arttiracaktir.Takildigin yerde bana sorabilirsin kardes elimden geleni yaparim kolay gelsin

lion_heart

🌱Yeni Üye🌱
emlakpf6.jpg

olmusmu st_anger yaptim ama :)

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
naamloos2zt3.jpg
[/URL][/IMG]

hocam boyle yapmalisin 5mm kesim payi birakirsan iyi olabilir.Ayrica emlakci icin iyi bi font degil.Birde kahverengi resimle butunlesebilir ancak kahverengi dolgulu yaziya siyah golge iyi olmamis.kartviziti 85x55 mm calisirsin icine 80x50 mm kare cizersin bu calisma alanin olur. :)

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
valla hoca o seninle firma arasina kalmis :) bikac farkli dene istersen ama fontuda kesinlikle degistir

lion_heart

🌱Yeni Üye🌱
yaw fazla oluyorum ama bi tane yapsan 2dk almaz senin cdr formatinda atsan da bi fikir olsa bana allah rızası icin :D

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
hoca soyle yapalim bak is yerindeyim o yuzden sorun oluyo.Biliyosun bu hollandalilarda gicik :D hele bide patronsa sen benim msn ekle aksam evde oturup beraber yaparis mic de acarim anlatirim olurmu kardes.Sen bana yardim edersin ben sana paslasiriz

lion_heart

🌱Yeni Üye🌱
tmmdır abim ustam bu kadar anlayışlı mı olur bi insan yahu iletisim bilgilerindeki msn adresini ekledim casuslu birsey benim yazmak yasaktir diye buraya yazmadim

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
tamam aksam kabul ederim hoca. Elimde biriki is var onlari bitiriym aksam seninkileri hallederiz

lion_heart

🌱Yeni Üye🌱
allahrazı olsun simdiden bu grafik isine hastayım ve cokta istekliyim herseyi evde karistirarak ogrendim bugune kadar bunuda oyle sonra 15 gun bi matbaa da takıldımm simdi yine evdeyim az cok harcligim cikiyor ve kimsenin ekmegiyle oynayıp piyasayi da oldurmuyorum ne bulursam yapıyorum a5 brosur kartvizit fatura bgune kadar aldıgım isler 5000 brosuru 300 ytl yaptım piyasada daha ucuza yapanlar var

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
tamam hoca konu disina cikmayalim aksam konusuruz :) seve seve yardimci olurum simdiden kolay gelsin

farkyapmaz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
usta çok yardım severmişsin valla helal olsun duygulandım valla bak biyerde takılırsam ilk sana sorarım haberin olsun:)