Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corelde bunu yapmanın pratigini bilen yokmu ?

arda46

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.facebook.com

üstteki resimde görüldüğü gibi harfin etrafına 9,8 mm lik daireler çizip bunu routerde kestiriyoruz deliklere led giriyor ve genelde bunu elle yapıyorum ama bunun daha pratik bir yolu yokmudur... acaba ? çünkü led döşenecek harfler çogaldıkça eziyet oluyor bu iş saatlerce tek tek ugraşmaktansa bir defada bu işi yapacak bi uygulama veya kısayolu olsa süper olucak yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....

Benzer konular

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
var olmaz mı...

Bunu bir DERS halinde yapmayı düşünüyordum.

Engeç yarın eklemiş olurum siteye.

Saygılar.

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
led tool macrosu bu iş için üretilmiştir. nette "Ledtool macro" diye aratırsan Alexander Perkins 'in bu küçük mucizevi macrosuna ulaşırsın.

ayrıca;
Forum kuralları gereği sürekli bold yazmak yasaktır, benden hatırlatması.

Bakınız; Forum Kuralları / madde 17
17 - Foruma mesaj gönderirken, boş mesaj göndermek, konuyla alakası olmayan mesaj göndermek, "+1, bence de, güzel," gibi belli bir amacı, paylaşımı olmayan mesaj göndermek, mesajın tamamı bold, renkli, italik ve tamamı büyük harf ile yazmak, alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır!

gokhanyaka

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok basit bir cevabı var. Blend kullanarak yapabilirsin. Önce harfi convert edeceksin. sonra istediğin ölçüde daire çizip bu daireden bir tane daha çoğaltarak blend komutu vereceksin. Sonra effect menüsünden blend kutucuğunu açıp sağ alt köşede new path yazan sekmeye tıklayıp oluşan oku a harfinin üzerine tıklatacaksın. ve blend işlemi harfin etrafına uygulanmış olacak, blend alog full path tikini de işaretleyince harfin etrafına sarılacak yuvarlaklar. artık yuvarlak sayısını artırarak istediğin sonucu alabilirsin. resimleri yükleyemedim kusura bakma ama bu işlemi yaptım 2 dakika sürdü.

bycapkin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İkinci çemberinizi düzgün yerleştirdikten sonra ( mause ile merkeze ortalı şekilde farenizi sol tuşu basılıyken sürükledkten sonra sağ tuş ile merkeze bırakınız) Sonra Ctrl + D deneyin şimdilik işinizi görür umarım. Blend olayı daha düzgün olur ama tam çözemedim arkadaşım açık anlatırsa kolay olucak.. iyi çalışmalar..

arda46

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.facebook.com
Bahtınur YILDIZ,Murat VARDAR,bycapkin,gokhanyaka teşekkürler beni büyük bi zahmetten kurtardınız allah razı olsun hemen deniyorum...

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
21 yıllık CorelDRAW 'la olan samimiyetim ve bilgim dahilinde belirtmek isterim ki; led işini problemsiz ve led aralıklarını standart olarak Ledtool macro 'suyla sorunsuz ve çok hızlı yapabilirsiniz,
Tercih sizin.

deniz bahtiyar1

🌟Usta Tasarımcı🌟
21 yıllık CorelDRAW 'la olan samimiyetim ve bilgim dahilinde belirtmek isterim ki; led işini problemsiz ve led aralıklarını standart olarak Ledtool macro 'suyla sorunsuz ve çok hızlı yapabilirsiniz,
Tercih sizin.
dediğin gibi nette arattım çok güzel şeyler gördüm daha önce hiç duymamıştım :blush:senden öğreneceğim çok şey var teşekürler

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
rica ederim faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana.