Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corelde Cismin Aynadan Görünüşünü Bilen

ismilby

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar corelda bir cismin aynadan gorunusunu yapmam lazım fakat hangı menuden yapılıyor veya yapılıyormu bi bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.Tesekkurler....

Benzer konular

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
toolbar ı dikkatle incelerseniz bulabilrisiniz...

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
66701880.jpg

aynalanmış görüntüler için bu her 2 barda da mevcut butonlar var kolay gelsin..

kasapcarlos

🌟Usta Tasarımcı🌟
toolbar ı dikkatle incelerseniz bulabilrisiniz...
Öğrenmek amacı ile soran arkadaşlara bu tarz cevap vermektense daha net bilgiler vermenin ve yol göstermenin maliyeti çok mu yüksek....Bu tarz bir yaklaşım kişileri, bilgiye daha kolay ulaşmak adına başka sitelere yönlendirecektir.Yanılıyormuyum....??

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
Öğrenmek amacı ile soran arkadaşlara bu tarz cevap vermektense daha net bilgiler vermenin ve yol göstermenin maliyeti çok mu yüksek....Bu tarz bir yaklaşım kişileri, bilgiye daha kolay ulaşmak adına başka sitelere yönlendirecektir.Yanılıyormuyum....??

o cevabı saat kaçta verdiğimi biliyormusunuz siz rica ediyorum bu tarz ithamlarda bulunmayınız zaten müsait odluğumuzda elimizden geldiğince herkese yardımcı olmaktayız lakin saat gecenin 4 ünde arkadaşa verebileceğim en iyi cevap buydu ters birşeyde söylemedim toolbarda 15 nesneye tek tek baksa bulacaktır zaten

ismilby

🏅Acemi Tasarımcı🏅
o cevabı saat kaçta verdiğimi biliyormusunuz siz rica ediyorum bu tarz ithamlarda bulunmayınız zaten müsait odluğumuzda elimizden geldiğince herkese yardımcı olmaktayız lakin saat gecenin 4 ünde arkadaşa verebileceğim en iyi cevap buydu ters birşeyde söylemedim toolbarda 15 nesneye tek tek baksa bulacaktır zaten

onemli deil tesekkurler

jasminnn

🌱Yeni Üye🌱
obje seçili iken orta noktadan ctrl+alt tuşuna basılı tutarak sürükleyiniz.. en kısa yol bu sanırım..

mustmaster

🌟Usta Tasarımcı🌟
hangi kenara çevirceksen o orta bi dene bulursun zaten

ismilby

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cevan veren arkadaşlar için cok tessukkur ederim bilmedigim bisedi sizlerin sayesınde ogrendım yardımcı oldugunuz için saolun

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
:D gecenin 4 ünde cevap yazman için zorlayan olmamıştır sanırım. kasap carlos a kesinlikle katılıyorum. bazı arkadaşlar çok sert çıkıyorlar

sinsi-34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu çok pratikmiş yaa bende bilmiyodum sadece ctrl tuşuna basıp noktada yakalayıp sağa sola veya aşşa yukarı sürükleyince o yönde çeviriyo ....teşekkür ederim cevap verenlere....