somut birşey yoksa zaten yapmazsın ki yani bir çizgiye göre yol verme falan olurda şekle göre hazır bir işlem var mı bilmiyorum benimde başıma gelmiş buna benzer bir durum oturup tektek çizmiştimbelli bişey değilki sipariş geldi diyelim.Aslı ile Kerem.
damlalıkla üzerine tıklıyorsun bölümünü anlamadım(
You did not click on an object diyor.
tekrar dene diyor.içine çizgisine falan tıkladım olmadı(
çok teşekkür ederim biraz uğraşır devamını getiririm.
kimse mesleki bilgisini paylaşmak zorunda değil.
ben lazerde bu nasıl kesilir.nasıl yapıştırılır demiyorumki.korelde bilmediğim biyeri sordum.sen taş dizim nasıl olur şablon nasıl çıkar nasıl transfer olur.nasıl yapıştırılır onu soruyosun.çine gittim 1 konteynır mal aldım adamlar kaba taslak gösterdi bundan 5 yıl önce.herşeyin bi bedeli var.
Murat Bey bence kendinizi boşa yormayın anlamak isteyen zaten şimdiye kadar zaten defalarca anlamıştı. Daha önce Photoshop'la ilgili verdiğim üç saniyelik bir işlemle ilgili bir cevap için "zaten sizin gibiler yüzünden grafikerlerin geliri düşüyor" denmişti gülüp geçtim ...
Sırasıyla şöyle yapabilirsin.
• Basic Shapes
• Perfect Shapes
Hazır Kalp
• Effects
• Envelope
• Yazıyı yazdıktan sonra damlalıkla üzerine tıklıyorsun. Ok çıkıyor, onunla kalbin içine tıklıyorsun. Yazı kesik çizgi şeklinde kalbin içinde gözüküyor. Apply tıklıyorsun. Yazı kalbin şeklini alıyor.
verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim....
Sırasıyla şöyle yapabilirsin.
• Basic Shapes
• Perfect Shapes
Hazır Kalp
• Effects
• Envelope
• Yazıyı yazdıktan sonra damlalıkla üzerine tıklıyorsun. Ok çıkıyor, onunla kalbin içine tıklıyorsun. Yazı kesik çizgi şeklinde kalbin içinde gözüküyor. Apply tıklıyorsun. Yazı kalbin şeklini alıyor.