Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corelde nasil yapilir?

mensur83

🌱Yeni Üye🌱
bu motif corelde nasil yapilir
aaaat.jpg

Benzer konular

...Elite....

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aynısını istiyorsanız Bezier tool ile çizerek yapıcaksınız.

rozerrin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bir elips çizin, sayfanın boş bir alanında .................. texten (noktalar yapın) yazı karakterini noktaları yuvarlak gösteren bir font kullanın. Daha sonra elipsle birlikte yaptığınız nokta satırını seçip, TEXT menüsünde "Fix text to path" seçeneğini tıklayıp, noktaların elipsin etrafına yerleşmesini sağlamış olursunuz. Daha sonra noktaların aralarını daraltıp, convert yapın

mensur83

🌱Yeni Üye🌱
bir elips çizin, sayfanın boş bir alanında .................. texten (noktalar yapın) yazı karakterini noktaları yuvarlak gösteren bir font kullanın. Daha sonra elipsle birlikte yaptığınız nokta satırını seçip, TEXT menüsünde "Fix text to path" seçeneğini tıklayıp, noktaların elipsin etrafına yerleşmesini sağlamış olursunuz. Daha sonra noktaların aralarını daraltıp, convert yapın

kardes olmuyo bi cdr yapabilir misin yoksa tutorial

mensur83

🌱Yeni Üye🌱
vay be simdi mi yaptin? yani trace degil baktim... ama ben o motif yapmak istedim....logo degil

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
bleend ile yapmış o yuvalktan 2 tane çizip bled yapmış 20 adet sayısı kadar sonra fit to tex ya ile yumurta şeklininn etrafını dönmüş

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Evet ben de aynı şekilde yapıyorum ama içteki yuvarlakları sonradan yapmak yerine ilk yaptığınız yuvarlağın içine koyup, daha sonra aynı açıyı verip döndürseydiniz ya. İki iş yapmışsınız bu şekilde.
Kolay gelsin.

sinsi-34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorum

Evet ben de aynı şekilde yapıyorum ama içteki yuvarlakları sonradan yapmak yerine ilk yaptığınız yuvarlağın içine koyup, daha sonra aynı açıyı verip döndürseydiniz ya. İki iş yapmışsınız bu şekilde.
Kolay gelsin.

arkadaşım adam yapmış ne güzel paylaşmış neden yararsız bi yorum yazıyosunki? daha iyisini biliyorsan paylaşırsın görürüz hep beraber.

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşım biri video olarak buraya paylaştı zaten :D

coreldeniz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Valla ben video yapmayı bilmiyorum resimi bile zorla yükledim ama hala ihtiyacın varsa uzun uzun anlatim sana çünkü bende birinin yapıp vermesinden çok nasıl yapıldığını merak eder öğrenmek isterim.

KRaL_MuRaT

🏅Acemi Tasarımcı🏅

evet çok mantıklı. böyle olabilir