Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corelde sürekli çıkan çizgiler

AyBuke_35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
slm öncelikle corelde sürekli bu çizgiler çıkıp çıkıp duruyor bunu nasıl yokedebilirim
birde powerclip i falan kısayol yapmak istiyorum

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
ortadan çapraz giden çizgi ise

slm öncelikle corelde sürekli bu çizgiler çıkıp çıkıp duruyor bunu nasıl yokedebilirim
birde powerclip i falan kısayol yapmak istiyorum

corelin cetvel çizgisidir o sen çıkarmadıktan sonra kendi kendine çıkmaz eğer kendi kendine çıkıyorsa ya corel in orjinal değildir ya program hatalıdır

grafikistanbul

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dynamic guideları aktif etmişsin o yüzden çıkıyor.shift+alt+D yap yada view menüsünden kaldırabilirsin.

mustmaster

🌟Usta Tasarımcı🌟

bu işaretli olan aracı kaldırırsan o çizgi çıkmaz

mtn2000

🏅Acemi Tasarımcı🏅
powerclip kısayol yapmak için (corel12 diğerlerinde oluyomu bilmiyorum) alt+C+W+P YE peşpeşe basabilirsen geriye sadece tıklamak kalır.

AyBuke_35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
powerclip kısayol yapmak için (corel12 diğerlerinde oluyomu bilmiyorum) alt+C+W+P YE peşpeşe basabilirsen geriye sadece tıklamak kalır.

hayır bahsettigim o degil power clip olayını kendim kısayol koymak istiyorum

reaper_tr

🌱Yeni Üye🌱
tools menüsünden options sekmesini seçip alttaki dizinlerdede customization sekmesinde commands alt dizinini seçip yan taraftaki shortcut keysde coreldeki bütün kısayolların ayarlarını değiştirip kendinde kısayollar yaratabilirsin hatta kısayollarına kendinde image ekleyebilirsin

AyBuke_35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tools menüsünden options sekmesini seçip alttaki dizinlerdede customization sekmesinde commands alt dizinini seçip yan taraftaki shortcut keysde coreldeki bütün kısayolların ayarlarını değiştirip kendinde kısayollar yaratabilirsin hatta kısayollarına kendinde image ekleyebilirsin

çok tşk ediyorum hepinize yardımlarınız için yaptım sonunda sayenizde ;)