Neler yeni

Corel'de taş dizimi için plugin ?

Benzer konular

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Linkteki resimler Led Tool Macro ile aynı şekilde doldurulabilir. Her bir yuvarlak şekil ledleri belli ederken "taş dizimi" diyerek farklı bir şeyler yapmaya mı çalıştılar yoksa onları taş olarak mı görmek istiyorlar belli değil. Led Tool Macro ücretli bir macrodur ufak bir aramayla deneme sürümüne ulaşabilir ve deneyebilirsiniz ama sürekli kullanmak için satın almak gerekir...

BUNYAS341

🏅Acemi Tasarımcı🏅
led tool ile cok rahat yapailirsiniz.biz led için kullanıyoruz.ama gosterdiginiz sekiller cok rahat sekilde halledilebilir.lisansta aman aman bi para degil.. iyi çalışmalar

rarity

🌱Yeni Üye🌱
benim için önemli olan corel'de bu şekilde yuvarlakları vektörel çizebilmek. otomatik yapabiliyorsa bu program işimi görecektir. deneme sürümünü bir indireyim. çok teşekkürler.

ShowTimeBad777

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bana corel x5 için led tool full sürümü lazım. yardımcı olursanız çok sevinirim. talan ettim bütün sayfaları ama bulamadım.

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar bana corel x5 için led tool full sürümü lazım. yardımcı olursanız çok sevinirim. talan ettim bütün sayfaları ama bulamadım.

Böyle bir ders anlatılmıştı.İşine yarar umarım.

Corelde Led Dizimi

bahse konu macro burada https://corelvba.com/index.php?pages=led_1
X4 - X5 versiyonlar için deneme sürümünü inceleyip satın alabilirsiniz ilgili linke tıklayarak sağ üstte dil seçeğinde türkçe ayrıcalığı ile içeriği hakkında yeterli bilgi sahibi olunabilir.
lisans bedeli 19.95 $ satılıyor.
faydalı olması dileğiyle...