Arkadaşlar geçende yazdım saolsun kimse yardımcı olmadı bana sorunum şu corel 9 kullanıyorum aydıngere çıktı aldığımda tramlarım iyi çıkmıyor tramların iyi çıkması için ne yapmam gerekiyo ??? yardımlarınızı bekliyorum:crying:
evet bizde bu yöntemi deniyoruz renkler koyulaştığı için film banyodada daha iyi sonuç alıyosunBen'de bişey eklemek istiyorum;
Kaşe yaparken gereken aydınger deki laser baskıyı koyulaştırmak için
bir bezi selülozik tiner ile nemlendirirdik ve baskılı yüzü beze gelecek şekilde aydıngeri, üzerinde 3-5 saniye tutardık işe yarardı.
farklı bi yöntem söyliyim bende. corelde yaptığın iş tek sayfa anlaşılan. psd ya da tif olarak exportla sonra photoshoptan açıp siyahın ton doygunluk değerini arttır. bu şekilde sorunun çözülmüş olur. yazıcı ayarlarında da fast res özellikli yazıcı ise (hp 1100 üstü modellerde vardır) fastres özelliğini de 1200 dpi olarak kullan.
farklı bi yöntem söyliyim bende. corelde yaptığın iş tek sayfa anlaşılan. psd ya da tif olarak exportla sonra photoshoptan açıp siyahın ton doygunluk değerini arttır. bu şekilde sorunun çözülmüş olur. yazıcı ayarlarında da fast res özellikli yazıcı ise (hp 1100 üstü modellerde vardır) fastres özelliğini de 1200 dpi olarak kullan.