Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

CorelDraw Harikaları (Görülmeye değer)

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Rus CorelDRAW kullanıcılarının yeteneklerini sergilediği bir siteyi dolaşırken hayran kaldığım örneklerden bazılarını istenirse CorelDRAW ile neler yapılabileceğini (özellikle mesh fill ve diğer çizim araçlarını kullanarak) görmek adına burada paylaşmak istedim.
Grafikerler.net açısından sakıncası yoksa site adınıda en altta görebilirsiniz.
Ayrıca çalışmalardan en altta olan Ford Escape çalışmasının corel halinide linkten indirerek nasıl yapıldığını inceleyebilirsiniz.
Sitede buna benzer çok fazla açıklamalı örnek mevcut. Ama rusça olduğu için dolaşmak biraz zor oluyor.

94812624.jpg

116380987.jpg

123318953.jpg

640161932q.jpg

163913543.jpg

263660168.jpg

290070032.jpg

355507382.jpg

448967128.jpg

475442520.jpg

484026878.jpg

492928311.jpg

fordescape.jpg

Ford Escape Cdr dosyası

Moderatör tarafında düzenlendi:

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
harikalar bunlar ya :)corelde aman allahım

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Abicim bunlar insan değil ya!
Sen nasıl yaptın bunları ?
Nasıl bir göz, yetenk ve perspektif var ?

İllustrasyon farklı bir olay ama bizde corel kullanıyoruz güya.

Teşekkürler paylaşım için

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
İllüstrasyon çizimler konusunda pek bilgim yok belkide ondandır... AMa ilk çalışmayı hiç ama hiç beğenmedim bacaklardaki gölgelendirmeler olmamış ve el kısmındada fazlasıyla sorunlar var...
Sçların üst kısımları hiç gerçekçi etki vermiyor çizim oldugunu fazlasıyla gösteriyor ...

Çalışmalarında tamamında (insan çizimlerinde) genel olarak saçlarda gerçekçilik göremedim...Ama yinede corelde yapmak büyük başarı :)

Tşkler paylaşım için...

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
harika bir paylaşım corelde bunlar oluyomuş yetenek böle olsa gerek bayıldım...teşekkürler paylaşımın için...

gulsah_grafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
bunlar müthiç hakkaten corelDraw kullanmama rağmen inanamadım bu programda yapıldığına sitede süper şeyler var paylaşım için çok teşekkürler

gulum352

🏆Pro Tasarımcı🏆
erkal hepsıde muthıs tesekkurler...

Atlanturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
Aman Allah'ım gözlerime inanamadım :D hele bugün cam bardak nasıl çizilir diye düşünüyordum yolda yürürken, şok oldum görünce. Paylaşım için teşekkürler.

Link 10 defa kullanıldığı için premium istiyor. İndiremedim :( acaba cdr yi indiren birisi gönderebilir mi tekrar?
Gerçekten çok merak ettim. Özelden birisi yazarsa çok sevinirim.

muglalı

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaslar ben corel e daha yenı basladım cok yenıyım önerebılecegız veya ders verecek bır arkadas varsa mesaj atsın yazları konyadayım okul donemı mugladayım....ilgilenırsenız sevınırım

Atlanturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba arkadaslar ben corel e daha yenı basladım cok yenıyım önerebılecegız veya ders verecek bır arkadas varsa mesaj atsın yazları konyadayım okul donemı mugladayım....ilgilenırsenız sevınırım

Merhaba muglalı, ben de Konya'da ikamet ediyorum kışları. Sana tavsiyem siteyi iyi incele. Gerçekten güzel anlatımlar ve çalışmalar var. Onun haricinde Konya'da kurslar var eğer eğitim almak istersen. Biraz araştırırsan birçok kurs bulabilirsin. Sana tavsiyem ders alacağın hoca ile birebir konuş. Ne bildiğini anlat, o da sana ne ilave edebileceğini söylesin. Sitedeki tasarımları takip et. Ufkun açılır. Sonuçta hayal gücüdür tasarım işi. Ama bu işe gönül vermiyorsan bence hiç bulaşma derim. Zevk alarak yapıyor isen başla. Ciddi anlamda para kazanman biraz zaman alabilir, yorulmadan çabala. Bu konu bunu tartışmak için uygun kısım değil bir de. Corel draw kapsamlı bir program, içinde bulunduğumuz konu bunu zaten apaçık gözler önüne seriyor. Kolay gelsin.

delibadi

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende öğrenmek istiyorum coreli bu şekil kullanmayı öğreteyi :)

pelinns

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya bunlar süperrrrrr. faydalı bı paylasım çok tesekkür...

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
gerçekten süper bayıldım ya
canım corelim benim herşey onda

yavuzyazici

🏅Acemi Tasarımcı🏅
şirinlerin dediği gibi
corelim canım benim bitanecik biriciğim herşey onda...
"bu çalışmalar inş. corele kartvizit programı diye benzer şekilde
laf atanlara kapak olur." (amin)

musdi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mshekim.com
CorelDRAW'da resimler

Her ne kadar daha önce linki yayınlandı isede belki görmeyen arkadaşlar vardır düşüncesi ile bende bir link veriyorum. Birde bunları görmenizi isterim...

Google Çeviri

İyi çalışmalar...

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
harika bir paylaşim:)

linki mutlaka inceleyeceğim....

bilginize: RUS siteler : .ru uzantı taşıyorlar (moskova, st.peterburg, krasnodar, omsk gibi büyük şehirler

Urkaina & Moldova : .ua uzantı sahip (Sochi, Kiaev, Yalta, Kişinev gibi şehirler) (1990 yılında hatırladığım kadarı ile ile ukraina rusya dan ayrıldı ve rusya olarak sayılmaz)

bu iki ülke rusya birliğinde olduğu zaman rusça dili ile konuşmak zorundaydı... ama ayrıldıktan sonra yeni kanunlara göre rusça dili kulanmak yasak. tamamen politikali bir durum....

ama kim ne olursa olsun ve hangi ülkeden insan olsa bile arkadaşlık dostluk olmalı... artik tüm savaşlara hayir demeliyiz.... insan birliği olmalı

ALİ KARAKAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dersafisleri.com
Müthiş bir yeteneğe sahip olmalı bu adamlar. Bana sanki Solidvorks gibi üç boyutlu programlarda yapılmış hissi veriyor. Coreli basit bir tasarım programı gibi görenlere bunları göstermek lazım. Yeter ki hayal gücün geniş olsun.