Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corvus Corax

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
Photoshop cs5 + wacom. Referans kullanıldı, yaklaşık 20 saat. İyi seyirler :)

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Çok seri çalışıyorsunuz, çalışmalarınızı sık sık görmek ne hoş. :) Yanlız küçük bir eleştirim olacak.Elde sıkıntı var gibi duruyor, küçük olmuş ve bayan elini anımsatıyor.Ama genel anlamda çok başarılı tebrik ederim.

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok seri çalışıyorsunuz, çalışmalarınızı sık sık görmek ne hoş. :) Yanlız küçük bir eleştirim olacak.Elde sıkıntı var gibi duruyor, küçük olmuş ve bayan elini anımsatıyor.Ama genel anlamda çok başarılı tebrik ederim.

Teşekkür ederim :) boş zamanım fazla olduğu için sürekli çizebiliyorum. o yüzden sık sık görüyosunuz çalışmalarımı :) elde sıkıntı yok aslında, sadece tuluma üflediği için yanakları şişik , dolayısıyla kafa büyük görünüyor, bu yüzden eller kafaya kıyasla küçük görünüyor :)

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Teşekkür ederim :) boş zamanım fazla olduğu için sürekli çizebiliyorum. o yüzden sık sık görüyosunuz çalışmalarımı :) elde sıkıntı yok aslında, sadece tuluma üflediği için yanakları şişik , dolayısıyla kafa büyük görünüyor, bu yüzden eller kafaya kıyasla küçük görünüyor :)

Evet haklısınız üflediği için yanaklarının şiştiğini hesaba katmamışım :) Tekrar elinize sağlık.

walle

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Photoshop cs5 + wacom. Referans kullanıldı, yaklaşık 20 saat. İyi seyirler :)

Çok güzel bir çalışma olmuş.

Ben size birşey sormak istiyorum?Bu kadar iyi çiziyorsunuz bunuda bilirsiniz diye düşünüyorum.

Bu fırçayı nasıl yapıcam.İnternette hep bu fırçayla yapın diyorlar.Umarım yardımcı olursunuz

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok güzel bir çalışma olmuş.

Ben size birşey sormak istiyorum?Bu kadar iyi çiziyorsunuz bunuda bilirsiniz diye düşünüyorum.

Bu fırçayı nasıl yapıcam.İnternette hep bu fırçayla yapın diyorlar.Umarım yardımcı olursunuz

:) bu fırçanın hangi fırça olduğunu çözmem biraz zor, yüzlerce fırçam var ve aslında çoğuna da gerek yok. internette hep bu fırçayla yapın diyenlere aldırma bence... ben bütün photoshop sürümlerinde bulunan standart yuvarlak fırçayı kullanoyorum. gayet de güzel bir fırça, üstelik mühim olan fırça değil bence. diğer fırçaların tamamı aksesuar ve dokuda yani çizim bittikten sonra kullanılır. tabi bu benim fikrim başka fırçalarla çizenler de var. umarım yardımcı olabildim.

walle

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:) bu fırçanın hangi fırça olduğunu çözmem biraz zor, yüzlerce fırçam var ve aslında çoğuna da gerek yok. internette hep bu fırçayla yapın diyenlere aldırma bence... ben bütün photoshop sürümlerinde bulunan standart yuvarlak fırçayı kullanoyorum. gayet de güzel bir fırça, üstelik mühim olan fırça değil bence. diğer fırçaların tamamı aksesuar ve dokuda yani çizim bittikten sonra kullanılır. tabi bu benim fikrim başka fırçalarla çizenler de var. umarım yardımcı olabildim.

Saolun teşekkür ederim.

Peki resmi boyarken gölge verirken falan yumuşak bir fırçamı kullanayım yoksa sert fırçamı kullanayım.

Ayrıca gölge verirken ben fırçanın hassasiyetini düşürüyorum.Böyle yapmamda bi sakınca var mı? İyi çalışmalar.

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
youngman çok iyi gidiyorsun eline sağlık ama cilt tonunu farklı renklerde denediğin bir çalışma görmek isterdim.

Buarada walle sorunla ilgili. bende birşeyler yazdım çiçekçi kız başlığına

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
youngman çok iyi gidiyorsun eline sağlık ama cilt tonunu farklı renklerde denediğin bir çalışma görmek isterdim.

Buarada walle sorunla ilgili. bende birşeyler yazdım çiçekçi kız başlığına

Teşekkürler karantina :) evet aslında farklı bir cilt tonu daha iyi yapabilirdi çalışmayı. Artık birdahaki çalışmalara nasip olcak...

hmtgrphc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ÜSTAD, ilkkez gördüm çalısmanızı daha evvel buralarda fazla gezinmiyordum bir illustrasyonlara bakayım dedim. SOn derece şık bir çalıma yapmıssınız.bayağı uğrasılmıs bir iş gibi görünüyor. özellik ayakkabı kaftan ve tulumun borazan kısmı işin bussines kısmını afişe ediyor. Fona diyecek yok. daha baska çalışmlarınızı merak etmiyor değilim bu yüzden yazmayı kısa kesiyorum. Mümkünse sanalda olsa tanısmak isterim ki belliki eğitimlisiniz
facebook var ise bilgilerinize basvurmak isterim saygılar eklerseniz sevinirim
hmtgrfktsrm@ hot.